Rambo-Amadeus-1

Muzički festival Long najt u Domu omladine Beograda u martu

 

Koncertna agencija „Long plej“ će 26. marta u Domu omladine Beograda, povodom 10 godina postojanja, organizovati muzički festival „Long najt“ (Long Night) na kojem će svirati Darko Rundek i njegov „Kargo trio“, Rambo Amadeus, „Letu štuke“ i mnogi drugi.

Kako se navodi u današnjem saopštenju „Long pleja“, na prvom izdanju „Long najta“ nastupiće 12 domaćih i regionalnih izvođača na ukupno tri bine – u renoviranoj velikoj dvorani Doma omladine Beograda, u sali „Amerikana“ i u Džez klubu.

Povezana vest:  The Killers predstavljaju pesmu “Land Of The Free"

U velikoj dvorani, nalaziće se, kako se navodi, „primereno nazvana ‘Pozornici’ na kojoj će nastupiti, redom: podgoričko-nikšićki sastav „Autogeni trening“, sarajevske „Letu štuke“, zagrebački „Rundek Kargo trio“ i beogradski veterani mračnog zuvka „Blok aut“.

Na „Bini“ u sali „Amerikana“ sviraće „The Dibidus“ iz Beograda, zagrebački „Pips, čips, videoklips“, slovenački „Magnifiko“ i „Rambo Amadeus“.

Na „Stejdžu“ u Džez klubu nastupaće novosadska „Nova“, makedonska grupa „Superhiks“ i „16x8x23“ iz Stare Pazove i banjalučki „Sopot“. Ulaznice za „Long najt“ moći će da se kupe od petka 25. februara, a „Long plej“ će naknadno saopštiti satnicu festivala.

Povezana vest:  Strah od Džeki Čena pobednici Belgrade Demo Fest Live 2014