Zbog novonastale situacije u zemlji koncert grupe Zoster u Beogradu umesto 11. održaće se 24. maja na istom mestu – u sali Amerikana Doma omladine Beograda. Ulaznice koje su važile za prvobitni datum, 11. maj, važe i za novi termin.

Jedan od traženijih regionalnih bendova, čija popularnost sa svakim novim koncertom i svakim novim singlom i posle 20 godina sve brže raste, grupa ZOSTER, održaće svoj veliki beogradski koncert 24. maja.

Povezana vest:  Tonči Huljić i Madre Badeša 21.maja u Sava Centru

Zoster smatra da je reggae muzika prikladna za ova trusna područja u kojima je doza agresivnosti čak i u muzici previše. Grupa stoga prenosi poruke tolerancije, mira, progresivnosti i afirmacije, ljubavi, a često mogu da se čuju komentari i da se bave edukacijom društva. Album ,,Najgori” koji samo što nije objavljen, najavljen je singlovima ,,Kuda idu svi ti ljudi”, ,,Treba mi keš”, ,,Čovjek želi da je ptica” i ,,Čovjek zvani činjenica”. Čuće se i nove pesme i stari hitovi Zostera nastali u poslednjih 20 godina u sali Amerikana Doma omladine Beograda 24. maja.

Povezana vest:  Nagrada "Godlike Genius" za grupu Blondie

Ulaznice po ceni od 2.000 dinara dostupne su na svim prodajnim mestima Ticket Visiona širom zemlje, kao i online na tickets.rs.