Nakon nezapamćenih koncertnih senzacija u zagrebačkoj i beogradskoj areni u okviru regionalne turneje „Minut srca mog“, Jelena Rozga nastavlja put do srca svoje publike – i to u Novom Sadu! Jedna od najpopularnijih pop zvezda sa ovih prostora održaće veliki koncert na novosadskom Spensu, 28. oktobra, u organizaciji Skymusic-a.

Jelena je pre nešto više od mesec dana pred prepunom beogradskom Štark Arenom publici pripredila magično višečasovno putovanje kroz karijeru dugu više od dve i po decenije, nakon čega je rešila da obraduje i svoje fanove u Novom Sadu.

Povezana vest:  SUNNERY JAMES I RYAN MARCIANO SINOĆ RASPLESALI ATP DANCE ARENU U UMAGU

„Meni je moja publika na prvom mestu i otud i odluka o koncertu u Novom Sadu. Želim da emocije koje sam doživela u Beogradu podelim i ponovo doživim, sa svojom publikom u Novom Sadu. Jako se radujem, verujem da ćemo svi uživati“ – rekla je Rozga.

Podsetimo, beogradski koncert bio je rasprodat dva i po meseca unapred, a Jelena je premašila sva očekivanja publike – u gotovo tročasovnom performansu demonstrirala je neverovatne glasovne mogućnosti i energiju na kojoj bi joj mnogi pozavideli, savršenu koreografiju, besprekornu scenografiju i najsavremenije audio-vizuelne efekte koje potpisuje Skymusic.

Povezana vest:  Lijam Galager: Exit je jedan od najboljih festivala na svetu!

Ulaznice za novosadski koncert dostupne su putem mobilne aplikacije eFinity, sajta efinity.rs, kao i na prodajnim eFinity mestima – u TC Rajićeva u Beogradu i na blagajni Štark Arene.