Više od četiri decenije publika je čekala na koncert Jašara Ahmedovskog u Beogradu, a zbog tragičnih događaja u Srbiji moraće da sačeka još tri meseca. Poklapanje datuma njegovog muzičkog spektakla sa pomenom žrtvama dva masakra navelo je muzičku legendu da pomeri svoj koncert na Tašmajdanu za kraj leta, pa će tako publika moći da ga čuje na istom mestu 9. septembra.

Povezana vest:  Muzički maraton za klimu

– Kao i svi, duboko sam pogođen tragedijama koje su se desile u našoj zemlji. Kada mi je javljeno da će četrdesetodnevni pomen žrtvama biti održan upravo na dan mog koncerta, odlučio sam da se koncert odloži. U danu kada tolike porodice oplakuju svoje najmilije, nije vreme za pesmu. To je bila najteža, ali i najlakša odluka koju sam u karijeri doneo, izvinjavam se ako sam nekome poremetio planove, i obećavam da ću im se odužiti kako god budem znao u vremenu koje je pred nama, a prvu priliku imaću na koncertu gde ću dati sve da napravim veče za nezaborav – rekao je Jašar.

Povezana vest:  Vil.Aj.Em: Majkl Džekson zaslužan za postojanje MTV-a

Karte kupljene za prvi datum važe i za novi termin, zamena je moguća, a u VIP sektoru, za barskim stolovima i u parteru 2 već dugo nema slobodnih mesta tako da je onima koji žele da čuju folk legendu zasad na raspolaganju mali kontigent ulaznica na tribinama i u parteru 1.

Ulaznice za koncert dostupne su putem sajta efinity.rs, aplikacije eFinity, u TC Rajićeva (I sprat) i na blagajni Štark Arene.

Povezana vest:  Novi album Kristine Agilere

Foto: Antonio Ahel/ATA Images