Omiljena akcija fanova Tuborg Ice 3+1 za Belgrade Music Week je počela! Ukoliko želiš da sa svojom ekipom uživaš u spektakularnim nastupima više od 30 superzvezda nove generacije koji kreiraju novo lice muzičke industrije, sve što je potrebno jeste da kupiš tri regular dnevne ulaznice po aktuelnim promotivnim cenama, a TUBORG ICE će te nagraditi četvrtom, GRATIS!

Povezana vest:  Da li je Miley Cyrus otkrila recept za uspeh?

Akcija traje do 16. juna u ponoć, a količina ulaznica je ograničena.

Ovogodišnje, peto izdanje, najpopularnijeg letnjeg festivala od 23. do 25. juna donosi nastupe najvećih regionalnih muzičkih zvezda i apsolutnih vladara YouTube trendinga – Raste, Devita, Voyage-a, Nucci-ja, Crnog Ceraka, Corone & Rimskog, Teodore, Breskvice, Henny-ja, Popova, Amne, Mahrine i mnogih drugih, dok će Skymusic, koji je zadužen za organizaciju festivala, obezbediti najsavremeniju produkciju, savršen zvuk i spektakularne audio-vizuelne efekte, iznova postavljajući visoke standarde u live i entertainment industriji.

Povezana vest:  Marko Mandić, kene beri – Leto stiže

Ulaznice su dostupne po PROMO cenama, sa 40 odsto popusta, putem sajta efinity.rs, aplikacije eFinity, u TC Rajićeva (I sprat) i na blagajni Štark Arene.