Tim koji već sedam godina realizuje Kontakt konferenciju za kraj letnje festivalske sezone je pripremila veliku trodnevnu muzičku feštu.

Program – internacionalni.
Zvezde – najtraženije u regionu… i šire…
Mesto – najkomotnije za koncerte na otvorenom.

KONTAKT FEST je trodnevna muzička manifestacija, koja će se održati od 24. do 26. avgusta 2023. u Atrijumu Beogradskog sajma.

Povezana vest:  X FACTOR, Ilma Karahmet ispala, u superfinalu Lukijan Doktori, Maid, Tamara i Danijel!

Prve večeri KONTAKT festa, u četvrtak, 24. marta, susrešće se fantastična trojka: VOJKO V, Z++ i MIMI MERCEDEZ.

Mnogi su ostali uskraćeni za koncert VOJKA V u okviru revijalnog dela sedme Kontakt konferencije u martu, jer… rasprodato! Ali je zato tu Kontakt Fest. Biće (valjda) mesta za sve 24. avgusta.

U kraljevstvu MIMI MERCEDEZ su kontroverzni tekstovi i zarazni bitovi. Ulica dobija drugu perspektivu kada ,,kraljica svih žanrova“ stupi na scenu. A pokoriće je svojim oštrim jezikom i vrelim nastupom prvog dana Kontakt Festa.

Povezana vest:  Pesme Bouvija, Prinsa i Koena na gramofonskim pločama

Već prvim albumom „18++“ iz bilo je jasno da je Z++ pokrenuo talas neviđenog i neočekivanog. Podigao je lestvicu što se tiče produkcije, a upravo on sam producira sve što radi. Z++ je jedno od najperspektivnijih imena regionalne muzičke scene. Z++ je na KONTAKT Festu, prve večeri, u četvrtak, 24. avgusta.

Early Bird ulaznice su već u prodaji putem Ticket Vision prodajne mreže, kao i na na tickets.rs, po ceni od 1.590 dinara.

Povezana vest:  Umro Oliver Dragojević