Prodaja ulaznica za 50 Cent “The Final Lap”, koncert koji će se održati 17. oktobra 2023. u Areni Zagreb, u sklopu velike sjetske turneje “The Final Lap Tour” je počela. Na celoj turneji Fiftyja prati njegov veliki prijatelj i još jedan hip hop velikan – Busta Rhymes.

Nagrađivani reper, televizijski producent i glumac ovom turnejom proslaviće 20 godina od izlaska svog albuma prvenca “Get Rich or Die Tryin’” jednog od najznačajnijih i najprodavanijih hip hop albuma u istoriji.

Turneja kreće u julu u Salt Lake Cityju, 50 Cent će do početka iduće godine posetiti Ameriku, Veliku Britaniju, Evropu i Australiju i održati preko 80 koncerata. Koncert u Zagrebu je jedini njegov nastup u regionu na ovoj turneji.

Povezana vest:  Džastin Biber želi duet sa Britni Spirs

Zbog velikog interesa publike, i rasprodanih koncerata u samo nekoliko nedelja, u Velikoj Britaniji i Evropi dodati su novi datumi, a nedavna 50 Centova izjava kako bi mu ovo mogla biti i poslednja turneja, izazvala je još veću potražnju za ulaznicama. Uz to, reper je obećao set listu sastavljenu od 50 pesama, najvećih hitova i favorita, te onih koje nije izvodio uživo decenijama.

Reper je poslednji put održao koncert u Zagrebu pre 16 godina, dakle 2007. kada je nakon “incidenta” sa snimkom gde navodno šmrče kokain izjavio “Jebeš Hrvatsku, tamo se više ne vraćam! Pokušavaju napraviti vest ni od čega. Neka budu sretni što sam uopšte i došao. Nema više Zagreba!” – Ali, ipak Zagreb je uvršten na turneju ove godine.

Povezana vest:  Jeftinije ulaznice za Exit za srednjoškolce od 15. januara

Za one koji ne znaju 50 Cent je nastupao i u Beogradskoj areni ži to dva puta. Prvi put je nastupio u Beogradskoj areni 06. novembra 2006. godine kada je arena zvanično počela sa svojim aktivnim radom,a drugi koncert je bio 1. aprila 2010. godine u sklopu turneje na kojoj je predstavio najnoviji album „Before I Self Destruct“.

Kako do ulaznica za 50 Cent “The Final Lap”?

Povezana vest:  Ko je još uvek tiha patnja Harryja Stylesa?

Ulaznice za koncert dostupne su na Eventim.hr i na fizičkim prodajnim mestima Eventima. Ulaznice za parter koštaju 89 €, za fan pit 109 € a cene tribina kreću se od 79 do 99 €. Za VIP ložu i VIP Salon biće potrebno izdvojiti 130 €. Tu su i paketi “Front of Stage Early Entry” za 225 € i “Premium Seated Package” za 215 €.

Iz Eventima javljaju i kako početne cene vrede dok se ne rasproda prvi kontingent ulaznica, nakon toga cene ulaznica će se povećati.