Legendarni rok sastav The Rolling Stones trijumfalno se vraća na muzičku scenu i nakon 18 godina predstavlja novi singl pod nazivom Angry”! Pored numere, bend najavljuje i dugoočekivani studijski album koji će nositi naziv „Hackney Diamonds”, a čiji se izlazak očekuje 20. oktobra. Mick, Keith i Ronnie publici će pokloniti 12 potpuno novih numera, posle gotovo dve decenije od prethodnog studijskog izdanja „A Bigger Bangiz 2005. godine. Uzbudljivi novi singl „Angry“, koji najavljuje ono što tek sledi od čuvenog benda, prati i muzički video čiju režiju potpisuje Francois Rousselet, dok glavnu ulogu tumači popularna glumica Sydney Sweeney.

Povezana vest:  Pevačica zainteresovana za okupljanje grupe ABBA

GLEDAJ VIDEO OVDE

Proteklih godina kultni bend nastavlja da ruši rekorde industrije i niže rasprodate svetske turneje. Na izdanju „Blue & Lonesome“ iz 2016. godine predstavili su sopstvene verzije čuvenih bluz numera koje su ih tokom godina inspirisale da oblikuju svoj zvuk, za šta su osvojili prestižnu Grammy nagradu. Prethodne godine oduševili su evropsku publiku koncertnom turnejom „Sixty“ kojoj je prisustvovala gotovo četvrtina miliona vernih obožavatelja. Ni nakon više od 60 godina karijere i nenadmašnog muzičkog kataloga za sobom, The Rolling Stones ne planiraju da se zaustave, konstantno opravdavajući svoj status najuticajnijeg rok benda u istoriji.

Povezana vest:  Jelen Pivo dovodi Bajagu i Instruktore, Van Gogh i Block Out 1. septembra u Niš

Izdanje „Angry“ je u Srbiji dostupno na servisima Spotify, Apple Music, Deezer, Tidal i YouTube Music, kao i širom sveta u svim digitalnim prodavnicama: https://umrs.lnk.to/TheRollingStonesAngry

Foto: Mark Seliger