Diva magičnog glasa, Josipa Lisac, održaće koncert 8. oktobra u Srpskom narodnom pozorištu u Novom Sadu, u organizaciji producentske kuće Long Play.

Nakon uspešno održanih rasprodatih koncerata širom regiona, na red je došlo da se i novosadska publika pokloni njenom glasu za sve ove godine magije koju stvara.

“Gdje Dunav ljubi nebo”, “Magla”, “Danas sam luda”… vanvremenske pesme koje će zasigurno svi pevati uglas sa umetnicom i zajedno svi ispisati neke nove redove u njenoj karijeri.

Povezana vest:  „Devedesete“ pokorile i Novi Sad!

Josipa Lisac će koncertom u novosadskom SNP obeležiti 50 godina od objavljivanja prvog albuma “Dnevnik jedne ljubavi” koji je izdala 1973. godine, a koji se smatra jednim od najboljih konceptualnih eks-Yu albuma ikada. Tom prilikom, zapevaće svoje najveće delo sa tog albuma, “O jednoj mladosti”, kao i mnoga druga. Album je nedavno remasterizovan u studiju Abbey Road u Londonu i reizdat na vinilu.

Povezana vest:  2CELLOS PRVI SPECIJALNI GOSTI U X FAKTORU!

Prodaja ulaznica za koncert Josipe Lisac kreće danas, a kupovina je moguća na blagajni Srpskog narodnog pozorišta, kao i online putem linka. Ulaznice možete kupiti po ceni od 2.300, 2.600 i 2.900 dinara.

Foto: Milan Maričić/ATA Images