Grupa PAIN vraća se nakon šest godina u prestonicu – poznati po energičnim nastupima, PAIN najavljuju svoju dugoočekivanu „I AM“ turneju.

Pripremite se za čistu energiju i intezivno iskustvo na njihovim koncertima i ne propustite priliku da ih vidite 23 novembra u klubu Zappa Baza!

„Započeli smo još jedno dugo putovanje ovom „I AM“ turnejom i veoma smo srećni zbog toga“ navodi Peter Tagtgren. „Konačno ću objaviti par novih pesama pred početak nastupa i ne mogu da dočekam da sa PAIN-om obiđem svaki kutak sveta.

Povezana vest:  Da li je 'COME AND GET IT' Selenin najvatreniji spot? (VIDEO)

JA SAM (na engleskom: I AM) na turneji. Pridružite mi se!“

Pored Petera Tagtgrena, PAIN čine i njegov sin Sebastian Tagtgren na bubnjevima, Jonathan Olsson na basu i Sebastian Svalland na gitari.

Fanove očekuje epska metal avantura, puna hitova kao što su „Shut Your Mouth“, „Same Old Song“, „Follow Me“, “End Of The Line” i njihov najnoviji singl „Party In My Head“. I, kao što je Peter obećao, biće još novih numera na set listi.

Povezana vest:  Kaya objavila spot za pesmu "If"

Tagtgren, pevač, multiinstrumentalista i producent, poznat je po svom radu sa bendovima Hypocrisy, The Abyss i Pain, dok ga šira publika pamti po saradnji sa frontmenom Rammsteina, Tillom Lindemannom, s kojim je od 2013 do 2020 činio super duo Lindemann.

Stoga će koncert Paina 23.novembra biti idealno zagrevanje za prolećni spektakl čuvenih Nemaca.

Povezana vest:  Za koncert Cetinskog pušten u prodaju i nivo 400

Ulaznice možete nabaviti na svim prodajnim mestima Ticket Visiona kao i online na www.tickets.rs

Foto: Agata Nigrovskaya