Na Vulkanovom sajmu knjiga na specijalnom popustu našli su se očaravajući ljubavni romani U tuđim cipelama Džodžo Mojes, Prosidba Džasmin Gilori i Ljubav mog života Rouzi Volš.

U tuđim cipelama, najnoviji roman Džodžo Mojes, čije knjige već godinama ne silaze sa lista bestselera, savršena je knjiga za sve koji vole priče o ženskom prijateljstvu. Ova topla i nežna priča govori o tome kako jedna sitnica može da nam promeni čitav život.

Sem mašta o tome da živi nekim drugim životom. Kada sasvim slučajno uzme pogrešnu torbu u teretani, jednostavno ne može da odoli. Sadržaj torbe toliko je drugačiji od njene dosadne, neupadljive odeće. Predivni brendirani sako i par glamuroznih crvenih salonki. Kada ih isproba, Sem se na trenutak oseća kao potpuno druga žena. Žena bez finansijskih briga, bez depresivnog muža koji po čitav dan samo sedi na kauču – bezbrižna, puna samopouzdanja, slobodna.

Povezana vest:  Spremite se, stiže novi Bakman!

Niša je upravo ta žena. Na prvi pogled, njen život deluje savršeno. Ima uspešnog, bogatog muža, ormar pun dizajnerskih komada. Ali Niša nije oduvek bila žena kakva je danas. A život koji je pažljivo gradila samo što se nije srušio kao kula od karata. Sve dok ne upozna Sem. Jer nekad i jedan jedini trenutak može sve da promeni.

Od Džasmin Gilori, autorke ljubavne priče Lift zvani želja, koja je osvojila srca čitalaca širom sveta, stigao nam je roman Prosidba, koji će nam otkriti šta se desi kada se javna prosidba ne pretvori u srećan kraj, zahvaljujući ženi koja zna kako da ga stvori sama – jer ne žele sve devojke da budu zaprošene.

Povezana vest:  “Večiti rat" Džona Haldemena u izdanju Čarobne knjige

Upustite se u priču o devojci koja upoznaje zgodnog doktora nakon što je na utakmici odbila iznenadni predlog svog dečka da se uda za njega. Doktor je spasava od radoznale novinarske ekipe i ono što počinje kao slučajno prijateljstvo brzo se rasplamsava u nešto neočekivano.

BookTok hit i bestseler Njujork tajmsa Ljubav mog života Rouzi Volš oduševio je čitaoce širom sveta i postao knjiga meseca po izboru književnog kluba Gud morning Amerika.

Ema je bila prilično sigurna da se više nikada neće zaljubiti. Ali onda je upoznala Lea i desilo se čudo prave ljubavi. Kroz nekoliko meseci bili su vereni. Sedam godina kasnije dobili su ćerku Rubi, a onda su i usvojili psa. Srećni su u neobičnoj kući koju je Emi ostavila baka.

Povezana vest:  Svetislav Basara dobitnik nagrade "Dušan Vasiljev"

Leo je usvojen kao beba i sada prvi put u životu stvarno oseća da je pronašao dom. I sve bi bilo savršeno – samo kad bi Ema bila ono što tvrdi da jeste. Kada bi Ema bilo njeno pravo ime. Dok na površinu izranjaju tajne iz Emine prošlosti, ona mora nekako da dokaže da je zaista žena koju Leo poznaje i voli. Ipak, da bi to uradila, prvo mora da mu ispriča o svojoj drugoj velikoj ljubavi.

Ove zanosne romane po specijalnoj ceni možete potražiti na sajtu vulkani.rs ili u omiljenoj knjižari Vulkan.