Geografska udaljenost, različite kulture, jezik, klima… Reklo bi se da Meksiko, Jamajka, Crna Gora i Zlatibor nemaju ništa zajedničko. Ipak, reč je o izuzetno popularnim turističkim lokacijama, prepoznatljivim po nestvarnim prirodnim lepotama, a koje rado posećuju ljudi iz celog sveta. Ljubitelji prvoklasne usluge, vrhunskog smeštaja i kvalitetnog sadržaja, u svakoj od ovih destinacija, tragaju za hotelom koji će ispuniti sva njihova očekivanja. Grupacija Karisma Hotels & Resorts na ovim poznatim letovalištima već ima svoje luksuzne objekte, a od ove zime će upravljati i prvim planinskim hotelom, Bor Hotel by Karisma, i to baš na Zlatiboru.

Pitate se šta vas očekuje u zlatiborskom Bor Hotelu by Karisma? Čak 93 luksuzne hotelske smeštajne jedinice, SPA & Wellness centar sa odvojenim delom za decu, tri restorana i tri bara, konferencijska sala, kao i pre-arrival konsijerž koji će gostima biti na raspolaganju kako pre, tako i tokom boravka u hotelu, samo su neke od premium usluga i koncepata u kojim ćete moći da uživate.

Povezana vest:  Sberbank Srbija obnovila životni prostor deci u Domu „Jovan Jovanović Zmaj“

Planinski duh protkan kroz svaki kutak hotela

Enterijer hotela je ispunjen prirodnim materijalima kao što su kamen i drvo. Dizajn karakterišu i svedene boje koje odišu prirodnošću, sofistikacijom i elegancijom, dok je eksterijer u potpunosti integrisan sa prirodnim ambijentom koji ga okružuje.

Komfor prilagođen onima sa najistančanijim ukusom

Granice luksuza koje postavlja Karisma širom sveta kontinuirano se pomeraju, što će gosti BOR hotela moći da dožive već ove zimske sezone. Primer personalizovane usluge je i mogućnost izbora mekoće jastuka, kao i mirisa sobe. Kad je reč o hrani, tri hotelska restorana gostima će nuditi internacionalnu kuhinju baziranu na lokalnim namirnicama, kvalitetan stejk, meni prilagođen deci, ali i neka zaboravljena jela koja će vas vratiti u detinjstvo.

Povezana vest:  Veliko priznanje za Mlekoprodukt

Oni koji vole da uživaju u savršenom pogledu i koktelima, uz dobru muziku, mogu da se odluče za KUMO Restaurant & Lounge koji nudi izvanrednu azijsku kuhinju i nalazi se na krovu hotela. Za goste koji vole da uživaju u dobrim cigarama dok ispijaju kvalitetna pića tu je Libertador Cigar Bar & Lounge, dok je Lobby bar savršeno mesto za ispijanje kafe, vrhunskih čajeva i degustiranje deserta. Za one koji žele da, uz čašu dobrog vina, probaju različite ukuse svetskih kuhinja, tu je restoran i vinarija Casa de Vinos.

Povezana vest:  Kragujevčani se družili sa Nevenom Božović

Baš kao u Meksiku, Jamajci i Crnoj Gori, Karisma će se i u BOR Hotelu postarati da svoj boravak pamtite, ne kao obično putovanje i beg od užurbane svakodnevice, već po stvaranju dragocenih uspomena i osećaju potpunog zadovoljstva.

Foto: Karisma Hotels & Resorts