Jessie J_1

MTV Push izvođač marta je Jessie J

U mesecu kada će napuniti 23 godine, publici širom sveta predstaviće se mlada i talentovanaengleska pevačicaJessie J kao MTV Push izvođač sa čak dve pesme, „Do It Like A Dude“ i „Price Tag“.

Jessica Ellen Cornish, poznatija po svom umetničkom imenu Jessie J, muzikom je počela da se bavi sa jedanaest godina, kada je dobila ulogu u mjuziklu Whistle Down The Wind. Ubrzo počinje da se zanima za muzičku produkciju i dobija šansu da sarađuje sa izvođačima kao što su Miley Cyrus, Justin Timberlake, Chris Brown, Christina Aguilera i Alicia Keys.

Povezana vest:  Karusel - novo ime na pop rock sceni

„Do It Like A Dude“ je prvi singl ove zločeste rok devojke, a numera se nalazi na njenom debi albumu Who You Are čije je izdavanje planirano za mart ove godine. Najavni singl predstavlja energičnu fuziju urbanog pop, r’n’b i hip-hop zvuka kojem Jessie J svojim neobičnim vokalom daje konačni pečat. Spot prati Jessie kroz seriju mračnih kadrova u kojima pevačica pokazuje kako vokalne, tako i igračke sposobnosti.

Povezana vest:  Massimo ruši granice - koncert koji spaja stvarno i virtuelno

Njen drugi singl „Price Tag“ predstavlja saradnju sa trenutno najtraženijim izvođačem B.O.B.-em,a režiju spota, kao i predhodnog, potpisuje Emil Nava.

I kao što pesma „Price Tag“ kaže „We don’t need your money, we just wanna make the world dance“, zato plešite ceo mart uz fantastičnu Jessie J!