Praznici se uvek dočekuju uz pesmu i veselje, a Marko Nikolić je objavio pesmu koja greje srce i dušu i poziva da praznike provedete uz svoje najmilije.

“Božić kraj tebe” je nova pesma Marka Nikolića, koji je ove godine nastavio muzičku karijeru i ljubavnim pesmama sa albuma “Dođi da te volim” osvojio simpatije publike širom regiona.

Povezana vest:  Siguran provod: poklon ulaznice za Music Week uz vakcinu

“Nova pesma „Božić kraj tebe“ žanrovski spada u pravu pop pesmu, koja zasigurno ulazi u uho već na prvo slušanje. Odiše toplinom i emocijom koju svi volimo osećati tokom božićnih i novogodišnjih praznika. Neki trenuci koje doživimo u toku godine odlaze u zaborav, ali svaki trenutak koji je proveden u sreći sa najmilijima treba da sačuvamo. Ova pesma neka bude čuvar od zaborava vaših najlepših trenutaka i siguran sam da ćete ih se setiti kada god je čujete!“ poručio je Marko.

Povezana vest:  Džastin Biber nastupao na Teen choice awards

Marko je kompletan autor nove pesme, kao i većine pesama koje je do sada objavio. Novi dani koji dolaze neka budu pesma i zato uživajte u predivnim notama i sreći koju nosi “Božić kraj tebe”. Pesma se od danas može slušati na svim striming platformama.

Foto: Jovica Kosanović