Da beogradskoj  publici nije bilo dovoljno ni pet večeri muzike Željka Samardžića, dokazali su na večeras održanom i šestom koncertu u organizaciji mts Dvorane, kojim je Samardžić istovremeno zaokružio koncertnu sezonu 2023. godini u kultnom prostoru. Samardžić je naime danas pevao dvauzastopna koncerta, peti i šesti,  u terminima od 17h i 20h.

Menjajući , raznovrstan repertoar svake večeri i na oba današnja nastupa, popularni pop pevač je pred sam kraj godine, atmosferu  doveo do usijanja, a publika je od prvih numera stala na noge! Dvoranom su se orili kao jedan glasovi uz obavezne hitove poput: „Mesec u vodi“, „Ne daj da te rade“, “ „Zato kradem“, „Ljubavnik“, „9000“,“Stari lav“,“Nisi ti za male stvari“, „Bezobrazno zelene“; „Grlica“, „Slutim“,  a na listi od preko 30 pesama našle su se i numere  novijeg datuma.

Vrhunac je atmosfera dostigla kada je ne puštajući mikrofon u nekprekidnom transu sa publikom, Samardžić zapevao “ Da me nije“ i  „Ljubavnik“…hitove, kojima je i završio čarobnu sagu od šest koncerata u mts Dvorani.

Samardžić nije krio svoje oduševljenje do poslednjeg mesta punom salom i bliskim kontaktom sa publikom, kojima je ispunio prethodno dato obećanje- da će ovo doslovno biti koncerti za pamćenje.

Povezana vest:  U PRODAJI LP „DNEVNIK JEDNE LJUBAVI" JOSIPE LISAC!

Foto: Bojan Petrović/mts dvorana promo