Vulkan izdavaštvo objavilo je fantastičnu prazničnu romansu koja greje srce i dušu Zamisli želju za Božić autorke Kejt Forster.

U središtu priče je Kristi Plejfut, kojoj je potreban novi početak. Pošto je izgubila svoj prestižni restoran, nije očekivala da će ostati i bez posla i bez muža baš pred Božić. Kada je najbolja drugarica preporuči za posao privatnog kuvara tokom božićnih praznika, Kristi ne može da nađe razlog da odbije.

Povezana vest:  Roman Ju Nesbea "Policija"

Iako nije znala šta da očekuje od svog novog poslodavca, svakako nije zamišljala mrzovoljnog razvedenog milijardera Marka Ferijera i njegove nestašne blizance, ali ni njihovo prelepo, ali sumorno imanje bez ijednog božićnog ukrasa, Puding hol. Sa svojim jedinstvenim talentom da unese ljubav u sve što kuva, Krista je odlučna da porodici Ferijer ovaj Božić učini nezaboravnim, i da možda usput vrati svoj život na pravi put.

Povezana vest:  O nesreći, nemoći i predodređenosti u knjizi Jurice Pavičića "Žena s drugog kata"

„Divna knjiga sa kojom ćete pobeći u neku drugu stvarnost.“ – Red

Pre nego što je počela da piše, autorka Kejt Forster, koja živi u Australiji, bila je džez pevačica, glumica, čak je radila i u marketingu.

Knjiga koja će vam na divan način obojiti praznične dane Zamisli želju za Božić dostupna je na sajtu vulkani.rs i u knjižarama Vulkan širom Srbije.

Povezana vest:  Zabava za najmlađe čitaoce: Neka ova knjiga nestane