Autentična pop muzičarka u usponu Peach PRC predstavlja novi singl pod nazivom „Like A Girl Does“! Numera donosi živopisnu elektro pop melodiju i sjajnu muzičku produkciju, dok emotivni naboj u vokalnoj izvedbi trenutno razoružava. Nakon što je prethodne godine oduševila publiku EP izdanjem „Manic Pixie Girl“, koje je okarakterisano kao iskren i upečatljiv uvod u njeno muzičko umeće, Peach PRC novim singlom nudi slušaocima moćnu žensku enegiju, jedinstven zvuk i pregršt roze boje koja važi za njen zaštitni znak. Pored same pesme, predstavljen je i atraktivan muzički spot čiju režiju potpisuje Josh Harris.

Povezana vest:  Lana del Rej novo lice "Jaguara"

GLEDAJ VIDEO OVDE

Umetnica australijskog porekla definitivno je postavila dobru osnovu za blistavu muzičku karijeru, njena lirika prožeta je temama koje obuhvataju životne uspone i padove, kao i mentalno zdravlje, a sve to upakovano u primamljiv pop zvuk. Kantautorka muzičko putovanje započela je pišući tekstove u sobi roditeljske kuće, a za kratko vreme istakla se na društvenoj mreži TikTok gde je izgradila armiju vernih pratilaca. Delić debitantskog singla pod nazivom „Blonde“ preko noći postao je viralan, a jednak uspeh pratio je i narednu numeru „Colourblind“! Svoj jedinstven muzički izraz zvanično je definisala provokativnom numerom „Josh“, pesmom posvećenoj raskidu i bivšem romantičnom partneru. Kroz taj singl slušaoci širom sveta su prepoznali njenu emociju, zbog čega numera trenutno broji preko 36 miliona slušanja na muzičkim servisima globalno. Pesma „God Is A Freak” privukla je pažnju najvećih svetskih imena u pop muzici, među kojima su Billie Eilish, Finneas i Justin Tranter.

Povezana vest:  Taylor Swift planira veliki zaokret u svojoj karijeri

SLUŠAJ SVEŽE PLEJLISTU OVDE

Prethodnu godinu za umetnicu svakako je obeležilo debitantsko EP izdanje „Manic Pixie Girl“, koje sadrži numere „Kinda Famous” i „F U Goodbye”, kao i pesmu „Perfect For You” koja predstavlja omaž hit singlu „Stars Are Blind“ u izvođenju Paris Hilton. Muzički katalog Peach PRC trenutno broji preko 150 miliona slušanja na muzičkim servisima globalno, a priznata je od strane najvećih muzičkih publikacija među kojima su Rolling Stone, Wonderland i druge. Numera „Like A Girl Does“ prirepma pozornicu za još svežih singlova koje će muzičarka objaviti u narednom periodu, a njena kreativna putanja izgleda svetlije i uzbudljivije nego ikada.

Povezana vest:  EMISIJA IMPULS EKSKLUZIVNO SA 2014 MTV EMA

Izdanje „Like A Girl Does“ je u Srbiji dostupno na servisima Spotify, Apple Music, Deezer, Tidal i YouTube Music, kao i širom sveta u svim digitalnim prodavnicama: https://umrs.lnk.to/LikeAGirlDoes

Foto: Jess Gleeson