„Et In Peccatum “ prvi je singl sa Manntrinog nadolazećeg live izdanja „Live in Leipzig“ koji će bend predstaviti 15. marta kao novu krunu nezaustavljive turneje.

 Koncert nabijen eksplozivnom Manntrinom energijom, elementima istarskoga folklora i tradicije u braku sa metalom, nedeljama je ranije bio rasprodat, a koncertni video i album snimljeni su krajem septembra prošle godine. Bend je tada bio na međunarodnoj festivalskoj turneji sa najnovijim albumom „War Of The Heathens“. 

Povezana vest:  Manca Izmajlova i orkestar „Mosfilm“ prvi put nastupili u prestonici - slovenska muzika osvojila Beograđane (FOTO)

Bend je za prvi singl sa live albuma odabrao „Et In Peccatum“ – intenzivnu i moćnu pesmu koja sažima vatrenu strast benda besprekorno spajajući folk metal vibracije sa očaravajućim latino refrenom. Live izdanje nadovezuje se i na uspešan prošlogodišnji hit u studijskoj varijanti.

Valja naglasiti da je ovaj album završio i među top 50 nemačkih albuma koji obuhvataju stranu i domaću prodaju po svim žanrovima, što potvrđuje njihov status u svetu metala.

Povezana vest:  EVROVIZIJA 2012, Željko Joksimović predstavnik Srbije na Evroviziji 2012.

 Pripremite se za intenzivno putovanje uklopljeno u ovaj furiozan trenutak uživo iz Leipziga:

https://www.youtube.com/watch?v=LRth8UyxQ6E

Manntra se nedavno vratila sa velike evropske turneje, a ukupno je 30.000 fanova uživalo u fuziji žanrova koji neumorno nosi Manntra.

Najavljeno je još trinaest koncerata nove turneje na koju Manntra kreće već sredinom marta a koncertna kulminacija dogodiće se u Zagrebu 13.4. i dan kasnije, 14.4., kada će bend sa aktuelnim albumom održati koncert i u beogradskom Domu omladine!

Povezana vest:  U nedelju svi na EXIT piknik u Dunavskom parku!

 „Naš prvi live album u kombinaciji sa koncertom u zagrebačkoj Tvornici je definitivno nešto čemu se jako veselimo! Jedva čekamo, te sam siguran da će to biti veče za pamćenje. Spremni smo, a arsenal oružja se samo puni! Imamo veoma puno toga što želimo pokazati našoj publici!“ – Manntra

 Link na digitalne servise: https://bfan.link/et-in-peccatum-live

Manntru pratite na njihovom InstagramuFacebooku i na službenoj stranici www.manntra.hr