goran_karan_sveti_martin

Goran Karan, muzičko i kondiciono usavršavanje pred osmomartovski koncert u Sava Centru

Poslednje pripreme, i fizičke i psihičke, pred osmomartovski koncert u Sava Centru, Goran Karan obavlja u spa i golf resortu Sveti Marti na Muri. On, kao i svi članovi njegovog benda „Vagabundo“, veoma su disciplinovani i drže se strogog rasporeda.

goran_karan_sveti_martin_1Dan započinju u 7 ujutru trčanjem kroz šumsku trim stazu, nastavljaju uz zdrav doručak, a nakon toga produžuju na višečasovnu tonsku probu – kako bi usavršili stare, ali i one nove pesme koje će premijerno izvesti za Dan žena. Nakon prve tonske probe, odlaze na zasluženi ručak i odmor u saunama, đakuzijima i termalnim bazenima spa centra Sveti Martin. Sledi i druga tonska proba, a zatim i večera nakon koje svi odlaze na počinak već u 22h. I sve to sa željom da sve prisutne na njihovom beogradskom koncertu ostave bez daha!

Povezana vest:  Liv Tajler bi da snimi duet s ocem Stivenom Tajlerom

Karte za koncert najpoznatijeg hrvatskog tenora gotovo su rasprodate, ali se još uvek mogu naći u prodaji na blagajnama Sava Centra, Bilet Centra, Tiket Mastera i Eventima po ceni od 1800, 2000, 2200 i 2400 dinara.