Karneval_u_Mintu

Brazil u “Mintu”: U centru našeg grada, ovog vikenda, karneval iz Rio de Janeira!

Ne propustite jednu od najluđih zabava sa najegzotičnijom muzikom koju možete čuti samo ovog vikenda u Beogradu, u klubu “Mint”. Dva dana karnevalskog duha, sambadrom, karipski kalipso, latino, sexy karnevalske igračice, „Cuiperinha“- pohotni brazilski koktel, sve to tačno za vreme održanja divlje, euforične zabave na koju svi želimo da skoknemo. Na karneval u Riu! Sad nam je nikad bliže! U “Mintu”. Petak  i subota. Da li ste spremni da sedmu godinu za redom sa nama proslavite žurku nad žurkama? Spemili smo sve da atmosfera bude baš kao sada u Brazilu. Tu su maske, kokteli, peruške, a na vama je da vidite koliko njih se prepustilo i, poput prelepih karnevalskih igračica, zaigralo u simbolu karnevala, u bikiniju.

Povezana vest:  Pepersi za Novu godinu sviraju na Abramovičevom imanju

Vidimo se na vrelom brazilskom plesu i koktelu „Cuiperinha“!

Line Up:

Petak, NIGGOR i Dacha Milojevic special brazilian mix

Subota, Sale Radosavljević&Sale Fuck’n Blue in the Rio’s B2B mix

 

 

dancing_cityPETAK, 4. MART
„PLASIC“
DANCING CITY

Dancing City je prvi edukativni festival najboljeg savremenog hip hop, jazz i street plesa! U okviru DANCING CITY festivala Beograd će ugostiti troje renomiranih svetskih koreografa: Nicholas “Nick” Bassa, Ambru Succi i Roland “Roro” Tabora.
Oni će održati nekoliko praktičnih i teorijskih radionica za mlade ljude iz Beograda i Srbije koji se na razne načine bave plesnom umetnošću, bez obzira na profesionalni status.

Povezana vest:  Kešina pesma Tik Tok najpopularnija u 2010.

Nicholas “Nic…k” Bass poznat je po radu sa Michael Jacksonom, Justin Timberlakeom, Beyonce…, Ambra Succi je koreografkinja jazz/contemporary plesnog stila (“So you think you can dance” Scandinavia), dok je Roland “Roro” Tabor koreograf izvođača poput Ne-Yo, Omarion, Miss Eliot, Ciara…

A priliku za druženje sa ovim renomiranim plesačima i koreografima imaćete u klubu Plastic.

Povezana vest:  Majke i Goran Bare u Novom Sadu i Beogradu

Za muziku će biti zaduženi Me-High-Low i Mkdsl, pa očekujte najbolji mash-up uz nastupe najboljih plesača iz Srbije.
Uz to, imaćete priliku da po prvi put probate nov proizvod kompanije Carlsberg – Somersby Cider, for free :))))

Subota, 5. Mart
PLASTIC,
IKE & PREMA
mainstreampreassure