Nakon uspešnih koncerata u Beogradu, Zrenjaninu i Novom Sadu, spektakularni šou posvećen kraljici rokenrola Tini Tarner, odnosno „Simply the best“ rok simfonija, ponovo će se održati u Srpskom narodnom pozorištu u ponedeljak 11. marta od 20 časova.

Rasprodat koncert Zrenjaninske filharmonije u Srpskom narodnom pozorištu održan početkom novembra, kao i premijerno izvođenje u Zrenjaninu krajem avgusta, a potom i u Beogradu u MTS dvorani, pokazali su da postoji ogromno interesovanje za lik i delo Tine Tarner (Tina Turner), ali i spoj orkestra sa rok zvukom.

Povezana vest:  Američki policajci bojkotuju Bijonse

Publika će imati priliku da uživa u nekim od njenih najvećih hitova kao što su „Proud Mary“, „What’s Love got to do with It“, „Simply the best“, „We don’t need another hero“, „Private dancer“, ali i u nekim ređe sviranim, a veoma značajnim Tininim pesmama, koje nisu svirane na prethodnim koncertima.

Novitet u odnosu na pre je što je na sceni data velika uloga i fantastičnim pratećim vokalima, koji će takođe izvesti nekoliko solo numera, a posebna poslastica su koreografije koreografkinje Jovane Ikonić.

Povezana vest:  Škotska kantautorska zvezda Paolo Nutini stiže na INmusic festival

Čuvene balade su i na prethodnim koncertima raznežile sve prisutne, a brzi ritmovi podigli sve na noge, čemu je doprinelo i izvanredno dirigovanje Mikice Jevtića.

Vokalna solistkinja Julijana Vincan svojom pojavom, energijom, koreografijama, i naravno glasom, oživljava sećanje na Tinu Tarner, a uz kolege zapevaće i čuvene duete koji su obeležili Tininu svetsku karijeru.

Svi koji žele da dožive veče puno energije, strasti, i vide šou koji rasplamsava sećanje na rok legende svetske muzičke scene, ulaznice mogu da nabave putem sajta Srpskog narodnog pozorišta, ili na biletarnici.

Povezana vest:  U Amsterdamu završena najveća konferencija elektronske muzike na svetu: EXIT, zvezde No Sleep festivala i Boris Brejcha osvojili ADE!

Podsetimo, „Simply the best“ rok simfonija polako kreće i sa turnejama po Evropi, a prvi koncert zakazan je za petak 18. april u Cankarjevom domu u Ljubljani.

Foto: Zorana Mandić/ATA Images