Pop zvezda Tijana Bogićević održala je konferenciju za medije u susret koncertu u Beogradu, na kojoj je saopšteno da je za nedelju od objave koncerta polovina ulaznica za ovaj dugoočekivani muzički događaj već rasprodata!

Radujem se susretu sa publikom. Izgleda da smo se uželeli jedni drugih i da će predstojeći koncert biti još jedna noć za pamćenje. Publika u Beogradu je energična, uvek raspoložena da umetnike pozdravi iskrenim i srčanim aplauzima. Za mene neki kažu da pevam samo balade i da ne mogu da zamisle da ljudi na mojim koncertima “đuskaju”, a ja ih sve pozivam da dođu na moj koncert, jer samo tu će upoznati pravu mene – poručuje Tijana Bogićević.

Povezana vest:  Tejlor Svift sarađuje sa Ti-Boun Barnetom

Tijanu će na velikoj sceni Doma Sindikata (MTS Dvorana) pratiti bend sastavljen od vrhunskih muzičara, a pridružiće joj se i specijalni gosti.

Svi gosti su ujedno i moji prijatelji, i zajedno sa našom publikom, na sceni se osećamo “kao kod kuće”. Neću posebno najavljivati i otkrivati goste, ali je sigurno da će mi se na bini pridružiti Aleksandra Sara Milutiović sa kojom imam duet “Širina” – kaže Tijana.

Povezana vest:  DUPLA MTV PREMIJERA: LOLLOBRIGIDA – “SEX ON TV, SEX ON THE RADIO” I SVADBAS – “DAJ”

https://youtu.be/eUErLvfGus8

Tijana će u velikoj sali Doma Sindikata nastupiti po drugi put, a njen prvi solistički koncert u Beogradu u istom prostoru i dalje se prepričava kao “istinska muzička senzacija” kojom je publiku počastila vlasnica jednog od najraskošnijih vokala na našim prostorima.

Ulaznice za koncert Tijane Bogićević u MTS Dvorani dostupne su na blagajni dvorane, ali i na svim prodajnim mestima Ticket Vision-a i online na tickets.rs.

Povezana vest:  X Faktor, Finaliste drma trema!

Foto: Antonio Ahel/ATA Images