Marina u luksuznom naselju Portonovi u Boki Kotorskoj osvojila je prestižnu i globalno priznatu nagradu Yacht Harbour asocijacije (TYHA), koja ju je uvrstila među svetske marine sa „5 Gold Anchor“ akreditacijom. Ovo prizanje dodeljuje se samo najboljim marinama, koje ispunjavaju najviše profesionalne, operativne i ekološke standarde, kako u pogledu infrastrukture, tako i u pogledu usluga koje pružaju korisnicima.

Povezana vest:  Počeo jesenji ciklus tribina Hemofarm fondacije „Na kafi sa psihologom”

Tim povodom, direktor Portonovi Marine, Nikola Banović, istakao je da je ova nagrada podrazumevala rigorozan proces procene i da je svaki aspekt njihovog poslovanja detaljno analiziran:

„Velika nam je čast što smo dobitnici ovog važnog priznanja. Kada smo pre nekoliko godina krenuli sa izgradnjom Portonovi Marine, imali smo viziju da postanemo jedna od vodećih marina u regionu. Nagrada „5 Gold Anchor“ dokaz je da smo u tome i uspeli i da ćemo, u skladu sa tim, nastaviti da ispunjavamo najviše standarde i pružamo najbolju moguću uslugu našim korisnicima“, istakao je Banović.

Povezana vest:  Bečki Oktoberfest počinje 24. septembra

Gold Anchor sistem nagrađivanja marina predstavlja globalnu akreditaciju koja postoji više od 25 godina. Ovaj sistem funkcioniše tako što se sidra dodeljuju na sličan način kao što hoteli dobijaju zvezdice. Svaka marina koja ima akreditaciju „Gold Anchor“ zadovoljila je sveobuhvatnu eksternu procenu kvalieta operacija i usluga za korisnike.