Numerom „Drugačija“  Marija Šerifović otvorila je večerašnji koncert u potpuno rasprodatoj zagrebačkoj Areni. „Dobro veče Zagrebe, čekajte da smirim puls“, rekla je Marija na samom početku koncerta, a publika joj je uzvratila gromoglasnim aplauzom! Nakon 20 godina karijere, ovo je prvi Marijin koncert u Areni Zagreb, a ona je nastup nastavila numerama sa novog albuma pod nazivom „Dolazi ljubav“ koji je Marija izdala prošle godine. Usledile su pesme „Ja sam“, „Idi dok te volim“, „Ko broji moje rane“, a potpuna euforija je nastala kada joj se na bini pridružio Matija Cvek sa kojim je izvela duetski regiolni hit „Pola Sunca“. Ovu pesmu koja je nedeljama bila broj jedan na svim muzičkim platformama, uz Mariju i Matiju u glas su pevali njeni najveći fanovi u krcatoj Areni Zagreb.

Povezana vest:  Pevačka senzacija Tom Walker i zvanično među najprodavanijim muzičarima u 2019. godin

Nakon albuma pod nazivom „Dolazi ljubav“ koji je izdala u oktobru prošle godine, Marija je najavila da će ova, 2024. godina biti obeležena regionalnom turnejom, tokom koje će obići veliki broj gradova!

Koncertom u Zagrebu Marija Šerifović je započela veliku regionalnu turneju, a u prodaj su karte za solističke koncerte 6. aprila u Podgorici, 10. maja u Slavonskom brodu, 25. maja u Kragujevcu, 8. juna u Cirihu, 2. novembra u Skoplju. Ostale nastupe, Marija je obećala da će uskoro najaviti.

Povezana vest:  SVE PRIHODE OD ULAZNICA PRVODANA FESTIVAL MAD IN BELGRADE DAJE ZA STRADALE OD POPLAVA