Connected Agency vam predstavlja Lucy Kruger and The Lost Boys – art-pop/nežan noise bend iz Berlina 6.marta u Kvaki 22! 

Sa solistom Lucy Kruger, rođenoj u Južnoj Africi, bend stvara intenzivnu muziku punu atmosfere. Lucy ima talenat za očaravajuću muziku – njena umetnost pada negde u izmaglicu, obuhvatajući alternativu, indi folk, ambijent i dream pop. Njihov najnovij album ‘Heaving’, izdat 7. aprila 2023 Unique Records & Metropolis Records – je intuitivno, pulsirajuće i intimno istraživanje zvuka i priča.

Povezana vest:  Rok bend Placebo oduševio publiku na Egzitu

Tokom poslednje tri godine, bend je izdao trilogiju albuma – ‘Teen Tapes (za izvođenje vaših vratolomija)’ (2022), ‘Transit Tapes (za žene koje pomeraju nameštaj)’ (2021)” i ‘Sleeping Tapes (za neke devojke)’ (2019)  sa kojima su obišli Nemačku i Evropu, nastupajući na mnogim festivalima kao što su MENT, Grauzone, Fusion Festival, Maifeld Derby, Wave-Gotik-Treffen i drugi. Štaviše, Lusi Kruger je nedavno dala svoj vokal na najnovijim izdanjima Swans, The Underground Youth i The Frank Popp Ensemble.

Povezana vest:  EUROSONG UŠĆE KARAOKE SHOW

Bend je dobio nagradu Europavox Spotlight Prize u junu 2023. Lucy je bila izabrana da bude deo Keychange inicijative, globalne mreže i pokreta koji radi na rodnoj ravnopravnosti u muzičkoj industriji. Sada Lucy Kruger & The Lost Boys rade na novom zapisu i pripremaju se za nastupe u Americi i širom Evrope.

6. aprila 2024. godine
Kvaka 22, Ruzveltova 39

Povezana vest:  Britni Spirs nije uspela da napuni zagrebačku Arenu

Karte u prodaji na:

Tickets.rs (RSD): https://cutt.ly/lw1AhZaf

TicketsCloud (EUR): https://cutt.ly/Aw1PLkha