CRNI_LOGO

VLADA VELIKO INTERESOVANJE ZA “MTV BAND 2012 POWERED BY RAY BAN”
 
Nakon samo devet dana od početka ove velike regionalne akcije, konkurs MTV Band 2012. Powered by Ray Ban sakupio je već 78 prijavljenih izvođača i taj broj se iz sata u sat povećava!
Presek bendova i solo izvođača koji su nam se dosad javili govori da dolaze iz Slovenije, Hrvatske, Srbije, Bosne i Hercegovine, Makedonije i Crne Gore. Zvukom su prilično šaroliki, od raznorodnih metala, old skul i pop punka, svih rock podžanrova, gitarističkih indie bendova, pa sve do klupske, plesne produkcije. Među njima su i demo bendovi, ali i grupe koje iza sebe imaju službena izdanja i zavidan uspeh. Reakcije muzičara su odlične, ali tek su reakcije publike iznad svih očekivanja. Podrška prijatelja i poznanika ogleda se u više od 2000 dosad prikupljenih glasova, ali i brojnim komentarima među kojima posebno upadaju u oči oni koje postaju fanovi bendova, dakle ljudi koji su na raznim koncertima slušali naše prijavljene izvođače i sad ih javno podržavaju glasovima i porukama.
Iskustva proteklih takmičenja govore nam da će MTV Band 2012 Powered by Ray Ban biti najmasovnije i najozbiljnije regionalno takmičenje. Prijave, podsetimo, traju do 1. aprila 2012., a sve što je potrebno jeste poslati na adresu [email protected] SoundCloud stranicu grupe i ime osobe za kontakt.
Najbolja 3 izvođača prema izboru publike i MTV žirija će se predstaviti živom svirkom u zagrebačkoj Jabuci tokom meseca maja, a najbolji od njih će osvojiti i snimanje video spota u produkciji MTV-ja! Najbolje plasirani bendovi na takmičenju imaće priliku da zasviraju i na nekom od letnjih festivala u Hrvatskoj, sa kojima MTV sarađuje.

 

Povezana vest:  Majli Sajrus izgleda savršeno!