Talentovani autor i regionalna hip-hop zvezda u usponu, REX predstavlja singl „ElaEla“ kojim najavljuje novo EP izdanje! Kao sin legendarnog Magnifica, REX svoj muzički talenat razvija od malih nogu, a tokom godina vešto gradi svoj put i pronalazi jedinstven stil. Novi singl je saradnja na kojoj je učestvovao hrvatski muzičar Andre, a ova pesma je jedna od pet koje će se naći na predstojećem EP izdanju „Enigma“. Uz singl, predstavljen je i muzički video koji je od sada dostupan na njegovom zvaničnom YouTube kanalu.

GLEDAJ VIDEO OVDE

Povezana vest:  TRAŽILI STE IH PONOVO I DOBILI RAMMSTEIN U BEOGRADU 28. APRILA 2013. U KOMBANK ARENI

„Ova numera je potpuno u melanholičnom fazonu. Govori o brzom životu u gradu, u kom te kroz sav taj haos vodi sećanje na prošlu ljubav. To je tema u kojoj se, po mom mišljenju, mnogi ljudi mogu pronaći i smatram da će se povezati sa pesmom“, izjavio je REX o svom novom izdanju.

Na numeri mu se pridružuje hip-hop umetnik iz Zagreba – Andre, kog REX poznaja već duže vreme i za koga smatra da je jedan od boljih muzičara na Balkanu. Andre je poznat po svom jedinstvenom stilu i izrazu, a veću pažnju publike dobio je nakon albuma „Porok I Greh“, kolaborativnom studijskom izdanju na kom je radio Voyage.

Povezana vest:  10.000 posetilaca drugog dana Terraneo festivala, Calexico i My Bloody Valentine „zapalili" Terra stage – Dubioza Koletiv briljirali na Aqua bini!

REX je karijeru započeo 2018. godine kao član sastava Brudaz. Kroz ovu grupu razvijao je svoje autorske veštine i postigao zapažene uspehe u rodnoj Ljubljani, nakon čega je svoj muzički put nastavio kao samostalni umetnik. Njegova lirika uglavnom govori o temama ljubavi i melanholije, kroz koje su i dalje prožeti motivi trep kulture, kao što su supstance i zabava. Muziku koju stvara REX karakteriše specifičan zvuk u kom se mogu čuti uticaji različitih žanrova, među kojima su R&B, Hip-Hop, Reggaeton, Dancehall, Drum’n’Bass, UK Garage i mnogi drugi.

Povezana vest:  POČELA DESETA JUBILARNA SEZONA KLUBA PAPAYA (FOTO)

Njegov prvi EP koji će objaviti pod okriljem izdavačke kuće Universal Music Serbia, pod nazivom „Enigma“, publika će imati priliku da sluša od 12. aprila, a naslovni singl i još jedan delić muzičkog sveta kroz koji umetnik putuje punim gasom biće predstavljen već 29. marta!

Izdanje „ElaEla“ je u Srbiji dostupno na servisima Spotify, Apple Music, Deezer, Tidal i YouTube Music, kao i širom sveta u svim digitalnim prodavnicama: https://rex.lnk.to/ElaEla

Foto: Universal Music Serbia