Slavni grčki pevač Antonis Remos posle deset godina vraća se pred beogradsku publiku 17. juna! Umetnik čiji se koncerti u Srbiji uvek čekaju sa nestrpljenjem, nastupiće prve večeri naše najprestižnije muzičke manifestacije Belgrade River Fest. Ovaj festival tradicionalno se održava svakog leta na Platou Geozavoda u Beogradu na vodi.
Posle najvoljenijeg tenora sveta Andree Bočelija, fado dive Marize, operske dive Ane Netrebko i zvezde world music scene Jasmin Levi, na Belgrade River Fest stiže najpoznatiji grčki muzičar Antonis Remos.
Jedinstveni baršunasti glas Antonisa Remosa osvojio je srca mnogih, čineći ga najpopularnijim grčkim pevačem svoje generacije. Njegove pesme su među najslušanijima, a koncerti pravi užitak za publiku, koja ne samo da uživa u maestralnoj intepretaciji i emociji, već prisustvuje pravom muzičkom šou koji ostavlja bez daha. Sa svojim prirodnim talentom za komunikaciju, spontanošću, dirljivim glasom i nastupima koji se pamte, Antonis Remos postao je internacionalna senzacija, dobijajući ogromnu ljubav i podršku obožavalaca širom sveta.

Na Belgrade River Fest stiže atmosfera magične Atine i uzavrelih mediteranskih noći, a Remosov koncert na najlepši način spaja grčku tradiciju i balkansku emociju.
Ulaznice za koncert Antonisa Remosa na Belgrade River Festu u prodaji su od danas putem online platforme Efinity.rs i na svim Efinity prodajnim mestima.

Dođi do reke!
Belgrade River Fest
https://www.instagram.com/belgraderiverfest/
Foto: Belgrade River Fest/Promo
Povezana vest:  Prvi spot sa novog albuma Nevernih beba