Region se uveliko priprema za spektakularne nastupe poznatih Nemaca na Ušću 24. i 25. maja, a danas je objavljeno i ko će im se pridružiti na njihovoj Evropskoj Stadion turneji!

U pitanju je francuski duo ABÉLARD, koji je već imao priliku da se pokaže širom sveta kao predgrupa Rammstein-u na njihovim turnejama 2022. i 2023. godine. Mnogi Rammstein fanovi u svoju dragocenu muzičku kolekciju uvrstili su i album „Rammstein on Piano“ upravo ovog dvojca, koji je širom sveta doživeo veliki uspeh.

Povezana vest:  Džastin Timberlejk ruši rekorde prodaje na Internetu

ABÉLARD čine međunarodno priznate koncertne pijanistkinje, Héloïse Hervouët i Yolande Kouznetsov. Diplomirale su na Nacionalnom konzervatorijumu za muziku i ples u Lionu, gde su svoj talenat i umeće istančale do perfekcije. Danas se ističu kao klasični muzičari koji energično grade svoje eklektične karijere – njihova privlačna muzička estetika i globalni uspeh proširuju tražnju za njima na svim meridijanima.

Povezana vest:  Ovo niste znali o svetskim zvezdama koje dolaze na Lovefest 2015

Nema dileme da su predstojeći koncerti Rammstein-a za mnoge muzički događaj decenije i once-in-lifetime prilika da čuju svoj omiljeni bend uživo, a ulaznice se i dalje mogu nabaviti putem sajta efinity.rs.

Foto: LYNE; Abelard Promo