Evrovizijska zvezda i jedna od najslušanijih norveških pevačica, Alessandra predstavlja odvažan singl „Supposed To Be“ koji donosi energiju slobode i autentičnosti! Lirika numere poručuje da se muzičarka ne stidi svojih osobina, a vatreni plesni ritam čini ovo izdanje savršenim za početak letnje sezone. Uz singl, objavljen je i minimalistički muzički video u futurističkom stilu.

GLEDAJ VIDEO OVDE

Naslov pesme govori sve – ovo je priča o slobodi da budemo ono što jesmo i da se time ponosimo. Numera prikazuje kako se moj život promenio otkad sam se iz Italije preselila u Norvešku i počela da živim sama, pa sam na tom putu još više pronašla sebe. Najveće pitanje svakog od nas je ko smo zapravo, a ja se nadam da će vam ova pesma pomoći da se pronađete. Nadam se i da će se sa njom povezati pripadnici LGBTQ+ zajednice, jer pesma donosi poruku slobode. Ljubav je ljubav“, ispričala je Alessandra o inspiraciji za numeru.

Povezana vest:  ULAZNICE ZA EKSKLUZIVNI KONCERT CHICK COREA ELEKTRIC BAND U PRODAJI

Zahvaljujući trijumfu na takmičenju Melodi Grand Prix na kom se bira predstavnik Norveške na Pesmi Evrovizije, Alessandra je svoju numeru „Queen Of Kings“ izvela na najvećem evropskom muzičkom takmičenju, čime je privukla pažnju publike širom sveta. Njen evrovizijski hit završio je na impresivnoj petoj poziciji u takmičenju, sa velikom podrškom glasova publike, a pesma će uskoro dostići 500 miliona slušanja na muzičkim platformama. Nedugo nakon takmičenja umetnica je objavila numere „Pretty Devil“ i „Narcissist“, a 2024. godinu je otvorila i EP izdanjem „Best Year Of My Life“. Ova godina je posebna za muzičarku takođe i zbog njene debitantske turneje po Evropi, u okviru koje je posetila 20 gradova. S obzirom na entuzijazam i trud koji pokazuje, Alessandra će u narednom periodu definitivno pokazati da je moguće ostvariti globalnu slavu nakon Evrovizije!

Povezana vest:  Niko ne kupuje Berluskonijev album

Izdanje „Supposed To Be“ je u Srbiji dostupno na servisima Spotify, Apple Music, Deezer, Tidal i YouTube Music, kao i širom sveta u svim digitalnim prodavnicama: https://umrs.lnk.to/AlessandraSupposedToBe

Foto: Universal Music Serbia