bruno-mars

MTV EMA 2011

Lady Gaga i Bruno Mars nastupiće u Belfastu

 

Spisak izvođača na dodeli “2011 MTV EMA” svakim danom je sve impresivniji: MTV je danas objavio da će Lady Gaga i Bruno Mars – dve najatraktivnije pop senzacije poslednjih godina i izvođači sa najviše nominacija za EMA nagrade ove godine – nastupiti na svečanosti dodele u Belfastu. Uz to, objavljena su imena iz prve serije prezentera na 2011 MTV EMA. To su Nicole “Snooki” Polizzi i Jenni “JWOWW” Farley, poznate iz serije Jersey Shore, kao i Ashley Rickards iz najnovije MTV-jeve hit serije Awkward. Dodelu 2011 MTV EMA vodiće pevačica i glumica Selena Gomez, a prenos uživo biće u nedelju, 6. novembra, u 21.00 na regionalnom MTV kanalu.

Povezana vest:  Selena Gomez već ima novog dečka

2011. godina bila je fantastična za Gagu i Marsa, GRAMMYJEM® nagrađene, svetski poznate umetnike. Gaga, vođa Malih čudovišta, koja fascinira svojim muzičkim umećima, osećajem za modu i umetničkim nastupima, doživela je ogroman uspeh sa svojim trećim studijskim albumom Born This Way. Bruno Mars, svestrani umetnik koji se nalazi na vrhu muzičkog sveta, dostigao je multiplatinasti status svojim debi albumom Doo-Wops & Hooligans, a svoju rasprodatu evropsku turneju završiće nastupom na dodeli MTV EMA.

Povezana vest:  Još samo dva dana do jedanaestog izdanja festivala ljubavi

Gaga i Mars pridružili su se ranije najavljenim izvođačima na dodeli EMA, grupama Coldplay i LMFAO i Jessie J, koji će nastupiti na pozornici u Odyssey Areni; sastavu Red Hot Chili Peppers, koji će nastupiti u legendarnom Ulster Hallu i bendu Snow Patrolu i Jasonu Derulu, koji će zauzeti binu ispred slikovite gradske skupštine. Ovo je prvi put da će se dodela “MTV EMA” prenositi sa tri lokacije na različitim krajevima grada domaćina.

Povezana vest:  Lejdi Gaga u novom filmu o Mapetima