Jedan od najslušanijih italijanskih muzičara današnjice, Mahmood predstavlja vatreni singl „RA TA TA“ koji donosi uzavrelu energiju mladosti i odrastanja na ulici! Ova dinamična numera, koju krase oštra lirika i letnji pop zvuk, takođe je uvodna pesma umetnikovog albuma „NEI LETTI DEGLI ALTRI“ objavljenog u februaru ove godine. Uz singl, objavljen je i muzički video čiju režiju, pored samog muzičara, potpisuje Attilio Cusani.

Povezana vest:  Orginalna postava Guns N' Rosesa ponovo zajedno posle 15 godina

GLEDAJ VIDEO OVDE

Nova numera dolazi nakon reizdanja albuma „NEI LETTI DEGLI ALTRI“ koje sadrži tri nove pesme, uključujući duet sa belgijskom senzacijom Angèle, „SEMPRE / JAMAIS“, kao i duet „PERSONALE“ na kom se umetniku pridružuje Geolier. Novo izdanje je muzičaru donelo mnoštvo novih hitova, a velike uspehe nizali su i njegovi prethodni albumi, „Gioventù Bruciata“ i „Ghettolimpo“.

Povezana vest:  Elton Džon najavio da će se venčati

S obzirom na više od 355 miliona slušanja njegovog novog albuma na muzičkim platformama, kao i na veliku popularnost singla „TUTA GOLD“ koji je predstavio na festivalu Sanremo, Mahmood ima jednu od najuspešnijih godina svoje karijere. Nakon unapred rasprodatih koncerata po Evropi u čak deset država, umetnik se sada sprema za letnju sezonu i festivale na teritoriji Italije, a na jesen ga čekaju koncerti u arenama, počev od nastupa u Milanu koji je rasprodat za manje od 24 časa.

Povezana vest:  VIS Limunada & Beogradski šlageri u KC Grad

Izdanje „RA TA TA“ je u Srbiji dostupno na servisima Spotify, Apple Music, Deezer, Tidal i YouTube Music, kao i širom sveta u svim digitalnim prodavnicama: https://umrs.lnk.to/MahmoodRaTaTa