Slavni reper i kantautor mgk proslavlja petu godišnjicu svog izuzetno hvaljenog albuma „Hotel Diablo“ novim numerama u okviru izdanja „Hotel Diablo: Floor 13 Edition“! Album ispunjen globalnim hitovima osvežen je ne samo novim pesmama, već i novim verzijama starih hitova poput dueta „Glass House“ sa Naomi Wild. Uz izdanje, objavljen je i muzički video za novu verziju slavnog singla „I Think I’m OKAY“ na kom se umetniku pridružuje YUNGBLUD.

Povezana vest:  X FACTOR, Aleksandra Sekulić: Željko me rasplakao!

GLEDAJ VIDEO OVDE

„Pet godina kasnije, „Hotel Diablo“ dobija svoj nastavak. Verujete li da je već prošlo pet godina? Ovo je ljubavno pismo od nas za vas – muzički video za pesmu „I Think I’m OKAY“, najavio je umetnik na svom zvaničnom Instagram profilu povodom objavljivanja novog izdanja, kao i spota sa YUNGBLUD-om.

Peta godišnjica izdanja koje je proslavilo repera poseban je povod da umetnik svoje slušaoce časti ne samo novim pesmama, već će pevač svoje fanove dočekati i u svom lokalu 27 Club Coffee Shop u Ohaju, gde će se takođe prodavati nove stvari specijalno dizajnirane za ljubitelje izdanja. Umetnik je u poslednje vreme slušaoce u više navrata častio obradama snimljenim u intimnoj atmosferi svog doma, a objavljena je i nova verzija hita „BMXXing“ u specijalnoj verziji na kojoj se mgk-u pridružio slavni muzičar Travis Barker. Dok ne stigne nova muzika jednog od omiljenog repera, specijalne edicije su tu da podsete da ovaj kantautor ima karijeru ispunjenu hitova!

Povezana vest:  Bilbord nagrade u znaku Bibera i Tejlor Svift

Izdanje „Hotel Diablo: Floor 13 Edition“ je u Srbiji dostupno na servisima Spotify, Apple Music, Deezer, Tidal i YouTube Music, kao i širom sveta u svim digitalnim prodavnicama: https://umrs.lnk.to/mgkHotelDiabloFloor13

Foto: Universal Music Serbia