blast_from_past_vladimir_acic

Blast From The Past 19. marta u klubu Compressor

 

Celog života slušamo od onih malo starijih drugova, braće i sestara, komšija iz ulaza i ekipe iz kluba kako su nekada izlasci bili mnogo zabavniji, kako se slušala bolja muzika, kako su rejvovi bili sjajni uz ostajanje do osam ujutru, uz nezaobilazne komentare: „Ti si tad bio mali“ ili „Ti se stvarno toga ne sećaš?!“ Ko je bio mali, sad ima priliku da čuje, a ko se ne seća podsetiće se 19. marta u novosadskom klubu Compressor svega onoga što se po klubovima slušalo krajem prošlog i početkom ovog veka!

Povezana vest:  Exit od sledeće godine možda i u Budvi

19. marta pravimo nesvakidašnju žurku! Blast From The Past predstaviće najveće techno, drum n bass i house numere iz perioda kad je većina trenutne klupske scene imala ne više od 15 godina. Na dva stejdža sedam didžejeva vrteće izvođače sa, iz tog perioda, najboljih etiketa elektronske muzike.

Na prvom stejdžu techno bitove iz perioda do 2001. godine vrteće Disney D i Dee Face, dok će Vladimir Aćić puštati za nijansu noviji techno.  Cell D na istom stejdžu zadojiće nas dobrim starim drum n bass numerama s etiketa Virus, Prototype i Bad Company.

Povezana vest:  Farel Viljams najavio globalni "Live Earth" koncert

Drugi stejdž rezervisan je za pionire novosadske klupske scene. Contrast ekipa, Buttke, Pierre i Misha, pržiće house bitove s etiketa Positiva, am-pm, Subliminal, Hoj Choons i TJ+,  iz doba kad je Contrast još uvek bio najbolje mesto za izlazak u gradu .

Eksplozija iz prošlosti ozračiće nas sve 19. marta u klubu Compressor, s početkom u 22h. Cena ulaznice je 200 din do ponoći i 350 din posle ponoći.

Povezana vest:  Dejmon Olbarn priprema novu operu

blast_from_past_