rundek_cargo1

Rundek Cargo trio dva puta rasprodao Novi Sad

Rundek Cargo trio srpsku turneju povodom novog CD albuma „Plavi avion“ počinje sa dva rasprodata koncerta u Novom Sadu, 18. i 19. marta na sceni „Pera Dobrinović“ Srpskog narodnog pozorišta.

Gitarista i pevač Darko Rundek, violinista Isabel i multiinstrumentalista Dušan Duco Vranić potom sviraju 20. mart u Zrenjaninu, u pozorištu „Toša Jovanović“, a još se samo određen broj ulaznica može naći u Pozorišnom klubu Zeleno zvono, po ceni od 1.000 dinara.

Povezana vest:  KORA objavila prvi video singl sa novog albuma

Slede:

21. mart Pančevo, Kulturni centar, prodajna mesta: Kulturni centar Pančeva, karta 1000 din.

24. mart Paraćin, Kulturni centar, prodajna mesta: Kulturni centar Paraćina, karta 1000 din.

25. mart Kragujevac, Knjaževsko-Srpski teatar, prodajna mesta:Knjaževsko-Srpski teatar, karta 1000 din.

Na kraju, Rundek cargo trio nastupa kao jedan od glavnih izvođača prvog Long Night festivala 26. marta u Domu omladine Beograda. Ulaznice za „Long Night“ se mogu naći na blagajni DOB-a, i preko mreža Kardservisa, Tiketservisa i Eventima. Potrebno je izdvojiti 1.800 dinara za pojedinačnu, odnosno 3.000 za Kartu za dvoje.

Povezana vest:  Koncert TAP 011 u Beogradskoj areni 1. aprila

Pored Srbije, Rundek Cargo trio će se spustiti i do Crne Gore gde sviraju 27. mart u Podgorici, u KIC „Budo Tomović“. Prodajno mesto: KiC „Budo Tomović“, karta: 10 evra.

Rundek Cargo trio je sa regionalno hvaljenog CD albuma „Plavi avion“, izdvojio spot „Indijanska“, a pred Novu godinu održali su niz od šest sjajnih koncerata u ispunjenoj dvorani Ustanove kulture „Vuk Karadžić“ u Beogradu.

Povezana vest:  Dejvid Geta na košarkaškim terenima!