Dj_Fres_new

DJ FRESH OSVOJIO NAJVAŽNIJU EVROPSKU TOP LISTU
 
DJ Fresh, koji će 25. marta na Kopaoniku zatvoriti Big Snow Kop festival, sa najnovijim hitom „Hot Right Now“ osvojio je sinoć prvo mesto najvažnije evropske top liste singlove – UK top chart, što ga čini jednim od najaktuelnijih DJ-eva i muzičara u ovom trenutku.
“Presrećan sam što sam uspeo da osvojim ovako prestižno priznanje dva puta i to za manje od 8 meseci”, izjavio je Daniel Stein, poznatiji kao DJ Fresh. “Fanovima u Srbiji obećavam nezaboravnu žurku na koliko sam čuo najlepšem ski centru Balkana”.
Koliki uspeh je Fresh postigao govori i činjenica da je jedan od retkih DJ-eva kome je pošlo za rukom da osvoji opštu listu singlova (ne samo elektronske muzike), te da je iza sebe ostavio imena kao što su Madonna, Rihanna, David Guetta, Coldplay i mnoga druga.
Posebno treba istaći da je DJ Fresh jedan od retkih muzičara koji su uspeli da osvoje ovu listu sa dva hita za samo pola godine. Naime, sa singlom „Louder“ DJ Fresh je osvojio UK Top Chart u julu prošle godine ispred imena kao što su Beyoncee, Katy Parry, Kelis… UK Top chart se formira isključivo na osnovu prodaje singlova u desetinama hiljada prodavnica (uključujući onlajn prodavnice), i predstavlja jedinu zvaničnu listu tog tipa.
Big Snow Kop festival odražeće se na Kopaoniku od 19. do 25. marta i okupiće preko 100 vrhunskih svetskih, regionalnih i domaćih izvođača urbane muzike, raspoređenih na 10 bina po celom Kopaoniku.
Pored DJ Fresh-a, ovaj nesvakidašnji muzičko-sportski događaj će obeležiti i  čuveni londonski elektro dvojac Basement Jaxx,  glavni izvođači najvećih svetskih festivala i dobitnici najznajčajnijih nagrada u muzičkoj industriji, Freestylers koji se već 15 godina sa hitovima „Push Up“, „In love with you“, i drugim nalazi u samom vrhu urbane muzičke scene, kao i Ms Dynamite – najznajčajniji ženski RNB & hip-hop vokal današnjice.-
Uz internacionalne izvođače, nastupiće i vodeći domaći izvođači urbane muzike kao što su Darkwood Dub, Rambo Amadeus, Disciplin A Kitschme, Deca Loših Muzičara, Eyesburn,Vrooom, kao i Beatshakers, čiji se hit „Ma Cherie“ sa 11 miliona pregleda na Youtube-u nalazi u vrhu evropskih muzičkih lista. Posebno će biti predstavljeni i najpopularniji klubovi iz regiona kao što su Papaya (Pag, Hrvatska) ili Magacin iz Beograda,  kao i neki od vodećih regionalnih DJ-eva i urbanih brendova.

 

Povezana vest:  OD 1.FEBRUARA KOMPLETI ZA NIŠVILLE 2016 PO DRUGOJ PROMO CENI