dragan_djuric_zemunelo_2012

Dragan Ðurić dobio poverenje, opozicija nije došla

 

Dugo očekivana redovna sednica Skupštine fudbalskog kluba Partizan održana je danas, ali bez predstavnika opozicije, kao i bez biznismena Miroslava Bogičevića, koji se poslednjih dana u medijima spominjao kao mogući protivkandidat aktuelnom predsedniku Draganu Ðuriću. Na sednici je bilo prisutno 48 od 64 delegata, među kojima su i predsednik FŠ Tomislav Karadžić, zatim predsednik JSD Partizan Dušan Vujošević, zatim ministar Rasim Ljajić, Savo Milošević, Ljubiša Tumbaković… Među delegatima nema „opozicionara“ Nenada Bjekovića, Slavka Drljače, Marka Vjetrovića….

Povezana vest:  Žreb za polufinala Lav Kupa u četvrtak

-Već danima stvara se destruktivna atmosefra oko ove Skupštine. Upravni odbor i ja izloženi smo manipulacijama u medijima, a sve to čini grupa ljudi koja zarad neke ljubomore i ličnih interesa želi na nasilan način da preuzme klub – rekao je predsednik crno-belih Dragan Ðurić.

On je iskoristio priliku da tih četiri-pet članova Skupštine koji se nisu pojavili upita.

Povezana vest:  Musa Sou prelazi u Fenerbahče

-Osvojili smo sedam od osam mogućih trofeja, napravili finansijski plus, povećali plate zaposlenima. Zar je trebalo da osvojimo jedan trofej i napravimo minus od 10 ili 15 miliona – poručio je Ðurić.

Potpredsednik Partizana Branko Ružić rekao je da „nema potrebe za vanrednim izborima“.

-To ne bi bilo pragmatično u ovom trenutku – rekao je Ružić.

Povezana vest:  Erikson novi selektor Obale slonovače

Predsednik FSS Tomislav Karadžić rekao je da je Skupština pravo mesto da se rešavaju problemi, dok je Dušan Vujošević istakao da u slučaju da klub bude imao loše rezultate „neće biti kriv trener Avram Grant, nego oni koji su izazvali krizu“. Na kraju sednice Skupština je izglasala puno poverenje aktuelnom rukovodstvu i predsedniku Ðuriću.