Alex_FergusonAleks Ferguson: Neću da pričam o Runijevom privatnom životu

 

Uoči današnjeg gostovanja u prvenstvu na Goodison Parku kod Evertona, menadžer Mančester Junajteda Aleks Ferguson odbio je da da bilo kakav komentar o aferi koja potresa njegovog najboljeg napadača Vejna Runija.

-Slušajte, nema namreu da raspravljam o privatnom životu bilo kog mog igrača. OK? Utuvite to sebi u glavu. Hvala vam lepo – odbrusio je Ferguson.

Povezana vest:  Većina učesnika nezadovoljna žrebom za Ligu šampiona

Podsećamo, Vejn Runi bio je krajem proše sedmice suočen s teškim optužbama od jednog dela ostvrskih medija. Ako je za verovati naslovima u News of the Worldu i Sunday Mirroru, Runi je prošle godine varao svoju suprugu Kolin s prostitutkom koju je plaćao oko 1000 funti po noći, a sve u vreme dok mu je supruga bila trudna.

Povezana vest:  FIFA zaradila 36 miliona evra u 2011.

U petak su supružnici Vejnd i Kolin Runi izdali zajedničko saopštenje za javnost, u kojem su od medija zatražili poštovanje privatnosti.

-Zadnjih šest dana bilo je izrazito bolno za nas i naše porodice. Nama je nemoguće, kao što bi to bio slučaj s bilo kojom porodicom, rešiti probleme usled ovakve medijske hajke, s pozadinom tolikih neistinitih i nametljivih priča. Stoga molimo medije da poštuju našu privatnost i pravo naše porodice da o aktuelnim pitanjima raspravljamo u privatnim okvirima – stoji u saopštenju porodice Runi koje prenosi Sky News.

Povezana vest:  NEMAČKA LIGA, Rezultati današnjih utakmica 17. kola i tabela