darko lazovic pripremeLazović: Očekujem dobru utakmicu

Darko Lazović se nakon nekoliko dana kašnjenja na pripreme, brzo vratio u trenažni proces i nadoknadio ono što je propustio u Termama Čatež. Protiv Genka je odigrao u visokom tempu više od dve trećine utakmice.
– Videlo se da je Genk u ovom trenutku težak protivnik za nas jer se njima približava prvenstvo, a mi smo tek na polovini priprema. Što se toga tiče, možemo biti zadovoljni kako smo odigrali tu utakmicu – kaže Lazović.
Već danas Lazović i ekipa odmeriće snage sa još jednim Belgijskim prvoligašem, Mehelenom.
– Na sličnom su nivou spreme kao i Genk, očekujemo sličnu utakmicu, agresivnu pre svega. I mi moramo ući agresivno, iako nismo spremni za 90 minuta takve igre, ali svaku utakmicu moramo shvatiti maksimalno i naravno da idemo na pobedu. Očekuje nas dosta naših igrača, naš trener, i biće sigurno jedna dobra utakmica.
Nenad Lalatović je osmi trener koji u Crvenoj zvezdi trenira Darka Lazovića. Zvezdina „osmica“ ističe da je zadovoljna načinom rada mladig stratega crveno-belih.
– Za sada sve super ide, počev od rada sa novim trenerom, kondicionim trenerom, do atmosfere u ekipi. Ako ovako nastavimo, možemo da se nadamo postavljenim ciljevima – rekao je Lazović, koji je zajedno sa nekolicinom saigrača odmerio snage i u tenisu.
– Prija posle teških treniga odraditi jedan lakši. Igrali smo tenis, bilo je dosta zanimljivo. Rakić je prednjačio, ali mislim da smo Milijaš, Kovačević i ja pokazali da smo dosta bolji od Rakića, Pavićevića i Petkovića.

Povezana vest:  Baloteli uspešno operisan, biće spreman za Real