Marija Šerifović u Beogradskoj Areni

 

marija_serifovic_motorNakon izdavanja novog albuma “Anđeo”, osvajanja nekoliko puta arenskog prostora, kako u Helsinkiju, tako i u Beogradu na Eurosongu, Marija Šerifovic će sve svoje fanove u Srbiji obradovati velikim solističkim koncertom u Beogradskoj areni i to u četvrtak 15. aprila 2010. Pripreme za ovaj veliki muzički spektakl su uveliko u toku, a Marija za sve posetioce priprema nešto drugačije, nešto jedinstveno kao što i mnogi od nje očekuju. Da su pripreme ozbiljne govori i to da je na ovom projektu angažovano već preko pedeset ljudi, koji zajedno sa Marijom, biraju najbolju opremu i ozvučenje, scenografiju i scenorgafske elemente, kao i dosta

Povezana vest:  Koncerti Ane Popovića i Atheist Rap i live nastup Octave One ovog vikenda u Barutani

drugih interesantnih pratećih stvari koji će biti na samom koncertu.

Probe sa bendom su u toku, gde pripremaju i u muzičkom smislu dosta iznenađenja, gosti iz zemlje i intostranstva biće sastavni deo ovog spektakla, ali na bini će sa Marijom u jednom trenutku pevati deset najpoznatijih ljudi u Srbiji iz raznih branši.

Prodaja karata počeće 15.februara, kada će biti saopštena prodajna mesta, kao i cene. Beogradski konceret će ujedno biti i najava koncertne turneje po svim gradovima bivše Jugoslavije, na kojima će Marija i promosvisati njen poslednji album “Anđeo”.

Povezana vest:  MIT, LEGENDA I ISTINA O STIVENU SIGALU