Streets

S potvrdom nastupa THE STREETSA nastavlja se bogati lineup T-Mobile INmusica!

The Streets je najnovije potvrđeno ime koje se pridružuje dosad objavljenom lineupu T-Mobile INmusic festivala. Nakon što je pre samo mesec dana izdao svoj poslednji album, zajedno s vešću o povlačenju s muzičke scene, britanski reper Mike Skinner, aka the Streets, kreće na svoju poslednju turneju u sklopu koje će jedan od koncerata održati upravo na T-Mobile INmusicu.

Povezana vest:  Uskoro počinje polufinale pop takmičenja "Stars"

Ovaj reper, muzičar i producent iz Birminghama prepoznatljivog naglaska, na britanskoj se sceni predstavlja singlom Has It Come to This koji mu 2000. izdaje diskografska kuća Locked On, poznata po saradnji s izvođačima kao što su Artful Dodger i Craig David. The Streets uskoro snima i prvi album Original Pirate Material, koji zahvaljujući savršenoj produkciji i kvalitetnim tekstovima koji reflektuju život moderne britanske generacije, zauzima posebno mesto unutar UK garage scene. U razmaku od nekoliko godina slede albumi A Grand Don’t Come For Free, The Hardest Way to Make an Easy Living i Everything is Borrowed,  koji odišu zanimljivim produkcijskim kombinacijama UK garagea, hip hopa i elektronike kao i Skinnerovim upečatljivim i britkim osvrtima na svakodnevne životne teme.

Povezana vest:  Šta to povezuje bendove One Direction i Black Sabbath?

Početkom ove godine, the Streets izdaje svoj peti, a ujedno i poslednji album „Computers and Blues“, koji, prema ocenama kritičara, predstavlja još jedan u nizu njegovih briljantnih radova i kojim se na najbolji mogući način oprašta od muzičkog sveta, zato će njegov skorašnji nastup u Zagrebu obradovati raznovrsnu publiku T-Mobile INmusic festivala.