tap_011_1

TAP 011

Druženje sa Tapirima u SC UŠĆE

 

Oni su Goca, Ivana, Milan, Pera i Đole ili jednom rečju TAP 011 i pozivaju vas na druženje na glavnom trgu u UŠĆE Shopping Centru u nedelju, 20. marta od 17,00 do 17,30. Kao zagrevanje pred koncert 1. aprila u Beogradskoj areni, Tapovci će u UŠĆU svim fanovima poklanjati potpisane postere a najsrećniji možda osvoje i ulaznice za koncert.

Povezana vest:  Dženifer Lopez novo lice Oreala

Tom prilikom će svi posetioci UŠĆA moći i da uživaju u tonovima popularnih pesama grupe TAP 011 kao što su Bunda, Pekara, Komsinica Mica, Vrapci i ostalim hitovima koji su i dalje popularni kao i devedesetih.

Posle više od 12 godina od poslednjeg zajedničkog nastupa, Tapovci će 1. aprila u Beogradskoj areni podsetiti sve prisutne na neverovatan uspeh koji su imali tokom devedesetih. Bend od 11 članova pratiće poznatu petorku a koncert će pratiti i najmodernija produkcija (zvuk, svetlo..) kao i brojna iznenađenja.

Povezana vest:  Najprodavaniji albumi u SAD

Ulaznice po ceni od 1.500, 2.000 i 2.500 su u prodaji na sledećim prodajnim mestima: Beogradska arena, Kulturni centar Beograda, Eventim, „Ušće“ Shopping centar, knjižara Delfi (SKC), Gigstix Novi Sad i preko sajta <http://www.arenabeograd.com/>