Plavi orkestar – set listu bira i publika !!!!!
Sasa Losic_Photo_NO 2_ aljosa reboljKoncert Plavog orkestra zakazan je za 27. mart  2010. godine, ali momci se uveliko pripremaju za isti. Probe su počele još početkom godine, tačnije 09.januara u Ljubljani, a Loša je sa bendom napravio radnu verziju set liste pesama koje će izvesti u Beogradskoj areni.
Set lista će biti poput vremeplova – sastavljena od pesama Plavog Orkestra koje ljudi najviše vole. Na probama je napravljena radna set lista, koja će još pretrpeti promene, u skladu sa zajedničkim izborom benda i publike. U toku je glasanje na Facebook stranici grupe (Plavi Orkestar official), u kom fanovi glasaju za listu svojih omiljenih pesama, odnosno pesama koje bi najviše voleli da čuju na koncertima.
Pored sadržaja koncerta, Plavi orkestar je već sa “Sky music” produkcijom napravio skicu i prve izglede bine, scenografije i rasvete.  Na koncertu će biti dosta iznenađenja i gostiju, a sa bendom će se na sceni pojaviti nova klavijaturistkinja Daša Gradišek iz Ljubljane i jedna od najpoznatijih regionalnih ženskih DJ-eva: DJ Rea iz Zagreba.
Karte za ovaj veliki muzički spektakl u Beogradu, koji organizuje koncertna agencija “Nota”, se mogu kupiti na svim prodajnim mestima Eventima, u Bilet servisu, kao i na blagajni Beogradske Arene. Cene karata se kreću od 1310,00 dinara za gornje tribine do 2010,00 dinara za fan pit.
Povezana vest:  DRUGOG DANA WARM UP-a 2015 ODRŽANA JOŠ 4 KONCERTA VEČERAS – NASTAVAK ZAGREVANJA ZA 49. GITARIJADU