Black_eyed_peas_Photo_THE_BEGINMYK

MTV premijera: The Black Eyed Peas posvetili pesmu „Just Can’t Get Enough“  Japanu!

U utorak, 22. marta u 12:00, ekskluzivno na MTV-ju, pogledajte premijeru spota za novi singl „Just Can’t Get Enough“ sastava The Black Eyed Peas, koji je ovaj bend posvetio narodu Japana.

Numera „Just Can’t Get Enough“ nalazi se na najnovijem izdanju sastava The Black Eyed Peas The Beginning iz 2010. godine. Spot, koji počinje porukom podrške narodu Japana, snimljen je u Tokiju, samo nedelju dana pre nego što su zemljotres i cunami zahatili „Zemlju izlazećeg sunca“.

Povezana vest:  Kit Ričards snimio svoj prvi solo album nakon 22 godine

„Ovo je nam najlakše snimljen spot ikada zato što prikazuje nas četvoro kako, jednostavno, živimo svoje živote“, kaže Fergie. „Gledajući naš novi spot zaista možete da osetite tu samoću koja nam je česti saputnik na turnejama. Video demonstrira našu privrženost Japanu i njegovom narodu. Molimo se za sve stanovnike Japana koji su pogođeni ovom katastrofom“, nastavlja jedini ženski član benda.

Povezana vest:  Otkazan sutrašnji koncert Afro Cuban All Stars u SC

Taboo deli mišljenje svoje koleginice: „Japan je moje omiljeno mesto na celoj planeti i oduvek sam imao želju da snimam spot u Tokiju. Naše misli su sa narodom Japana u ovim teškim trenucima.“

Reditelj spota je Ben Mor, koji je već sarađivao sa grupom The Black Eyed Peas na spotu za numeru „Meet Me Halfway“.

Povezana vest:  Francuska: Emocionalna odšteta za Džeksonove fanove