Ste dobro- Psihomodo Pop

Novo izdanje Jugotona: „Ste dobro? Psihomodo pop

STE DOBRO? je naziv prvog i odličnog DVDa, grupe Psihomodo pop uz koji na poklon svaki kupac dobija i CD. Radi se o snimku sa koncerta  iz zagrebačkog kluba Boogaloo održanog 28. februara 2009. godine, kad je ova kultna rok grupa proslavila 26 godina svog postojanja.

Povezana vest:  Veliki beogradski koncert Eve Braun u subotu 17. Decembar u Domu omladine

Veliki broj poklonika Psihomodo popa i atmosfera koju su stvorili slušajući njihove najveće hitove, ostali su zabeleženi na ovom odličnom DVDu.

„Mila“, „Frida“, „Ramona“, „Natrag u garažu“, „Starfucker“, „Telegram Sam“  kao i noviji hitovi poput „Domovine sin“, „Požar“, „Totalno sam lud“ sa aktuelnog albuma „Jee!Jee!Jee!“, ređali su se na „stejdžu“ kojim je dominirala rasveta stvarajući odličan vizuelni efekt, a sve je to sjajno izrežirao Radislav Jovanov Gonzo, njihov dugogodišnji saradnik.

Povezana vest:  Umro DJ Avicii

Psihomodo pop na čelu sa uvek raspoloženim Davorom Gobcem, pesme koje godinama uspešno prihvataju nove generacije, ekipa koja je omogućila da se ovaj odličan koncert trajno zabeleži sasvim su dovoljan razlog za kupovinu izdanja DVD+ CD Ste dobro?