tony_cetinski_2012 

Aleksandra Radović, Zorica Kondža i Nikola Mijailović specijalni gosti na koncertu Tonija Cetinskog, puštene u prodaju dodatne karte zbog velikog interesovanja
 
Zbog velikog intersovanja za koncert Tony Cetinskog, koji će biti održan 14. februara u Beogradskoj areni, od danas će u prodaju biti puštene dodatne ulaznice na nivou 400 Beogradske arene, po ceni od 1600 dinara. Ove ulaznice, kao i preostali kontigent ulaznica za sedeća mesta u parteru i na nivou 200 mogu se kupiti na prodajnim mestima Card Service-a, Ticketline-a i Eventim-a.
Uz Tony Cetinskog i njegov petnaestočlani bend, te večeri na sceni Beogradske arene biće 80 članova hora Kulturno-umetnićkog drustva „Branko Krsmanović“, kao i 74 člana Zagrebačke filharmonije, a sve pod dirigentskom palicom Ive Lipanovića.
Specijalni gosti na beogradskom koncertu Tony Cetinskom biće Aleksandra Radović, Zorica Kondža, pop pevacica iz Hrvatske i Nikola Mijailović, prvak Opere Narodnog pozorišta u Beogradu.
Svima koji odluče da proslave sa nama Dan zaljubljenih, 14. februara, u Beogradskoj areni, pripremamo zaista poseban program. Tony Cetinski otpevaće svoje najlepše pop hitove, poput „Kad žena zavoli“, ali i svetske hitove u originalnim aranžmanima.
Crossover trilogija „Otkrivanje strasti“ već imenom sugeriše na muzičko putovanje kroz tri muzička pravca, a sve složeno u jedan koncert. Uživaćemo na koncertu u Tonijevom izvođenju „Carusa“, „Nessun Dorma“,  rock hitovima „Here I go again“,“Final countdown“, ali i „23 prosinac“, „Umirem sto puta dnevno“… Ovo je samo deo programa crossover trilogije „Otkrivanje strasti“, a još iznenađenja i zanimljivosti očekuje Vas na samom koncertu. Posetioce  očekuje zaista posebno veče, ispunjeno odličnom muzikom u dosad neviđenom izvođenju Cetinskog i njegovih gostiju.
Organizator koncerta je Music Star Production.

 

Povezana vest:  Avril Lavigne otkrila tajnu svoje lepote