JEFF-LOOMIS

Jeff Loomis – gitarska radionica 24. marta u Domu omladine

MARVING – uvoz i distribucija muzičkih instrumenata i pribora ima zadovoljstvo da vam predstavi Jeff Loomis gitarsku radionicu, u četvrtak, 24. marta, od 18 časova u sali Amerikana Doma omladine Beograda. Ulaznice, po ceni od 200 dinara, se mogu kupiti u muzičkoj radnji „Marić muzički instrumenti i pribor“ ul. Deligradska 7 na Slaviji,  tel 011/ 268 78 65.

Povezana vest:  Vlatko Stefanovski Trio na Rokerijadi u Petrovcu na Mlavi

Jeff Loomis je američki heavy metal gitarista, koji je svetsku slavu stekao kao solo gitarista i lider benda “Nevermore“. Rođen je 1971 god. u gradu Menasha u američkoj državi Viskonsin, muzikom se bavi od svoje 9. godine, počevši kao bubnjar, da bi par godina kasnije prešao na gitaru i kao izuzetan talenat sa tadašnjim bendom “Fear Tech“ pobedio na prestižnom takmičenju “Battle of the Bands“.

Povezana vest:  U startu prodato 2.156 ulaznica za Black Sabbath!

Mimo aktivnog učešća u radu grupe “Nevermore“, Jeff počinje solo karijeru 2008. god. albumom “Zero Order Phase“, koji je ostao zapažen na heavy metal sceni.

Jeff svira specijalno za njega izradjenu gitaru “Schecter Jeff Loomis C7 FR“, sa “EMG 707“ magnetima i “Ernie Ball“ 10-70 žicama, uz to koristi i “Dunlop Tortex Sharp“ 2.00 mm trzalice…

Povezana vest:  Proključaće Jadran: The Prodigy na Jazu u okviru EXIT Avanture!

MARVING je više od 20 godina distributer najpoznatijih svetskih brendova muzičkih instrumenata i pribora. Schecter i Music Man gitare, Daddario, Ernie Ball, Rotosound žice za gitaru, Drum Workshop, Remo, Sabian bubnjevi i udaraljke, kao i Dunlop pribor samo su neki od najpoznatijih.