MTV premijera spota „Tebi“ – Frenkie i Damir Imamović 

frenkieOd ponedeljka, 1. februara, pa narednih sedam dana, na kanalu regionalnog MTV-ja, ekskluzivno možete da pogledate spot koji je Frenkie snimio sa Damirom Imamovićem. Radi se o spotu za pesmu Tebi koja je veoma uspela mešavina sevdaha i repa. 

Najbrži reper na ovim prostorima – Frenkie izdao je treći studijski album pod nazivom Protuotrov. Od početka 2009. godine vredno je radio na pripremi albuma, koji se ovih dana našao u prodaji. Zanimljivost ovog albuma je što za većinu pesama na albumu izvršnu produkciju potpisuje Edo Maajka. 

Povezana vest:  PARTY SEZONE ZAPALIO PAPAYU (FOTO)

Na albumu pored Ede Maajke gostuje Remi iz Elementala, talentovani reper u usponu Kandžija, i Kontra iz Sarajeva. Ostvarena je saradnja i sa poznatim nemačkim reperom PALone, čiji je i sam Frenkie veliki fan! Definitivno najveće iznenađenje na albumu je gost iz Brooklyna, Masta Ace, živa legenda rap muzike za koga je i sam Eminem izjavio kako mu je jedan od uzora. 

Povezana vest:  Tamburaši iz Deronja u Sava centru

Frenkijev prvi album Odličan CD svojevremeno je osvojio Zlatnu Kooglu u nominaciji za najboljeg novog izvođača godine. Za pesmu Hajmo ih rušit osvojio je Davorina, dok je njegova pesma Soundtrack dospela čak do Hollywooda. Pesma je uvršćena u soundtrack filma The Incredible Hulk i korišćena je kao podloga u filmu… i to ni manje ni više, nego u sceni jurnjave automobilom ulicama New Yorka u kojoj se Liv Tyler i Edward Norton voze u taksiju, dok Frenkijeva pesma trešti iz zvučnika.

Povezana vest:  Još tri dana do kraja glasanja za najbolji evropski festival - glasaj za EXIT i osvoji ulaznice za najbolje evropske festivale