Veliki prezir i Sevdah Bejbi za Popboksovu nagradu

sevdahbabyAlternativni rok sastav „Veliki prezir“ i elektro „Sevdah Bejbi“ (Baby) biće među izvođačima koji će nastupiti 11. februara na dodeli godišnjih „Popboksovih“ nagrada u Domu omladine Beograda .
„Svečana dodela nagrada biće dinamičan program sa dva domaćina i brojnim gostima: muzičarima, filmskim radnicima, kritičarima… Biće prikazani muzički spotovi, inserti iz nominovanih filmova, TV i radio emisija. Sve je to kombinovano sa živim nastupima bendova različitih žanrovskih opredeljenja“, saopštio je DOB. 
Internet časopis za pop kulturu (www.popboks.com) drugi put dodeljuje godišnje nagrade u 17 kategorija, kao što su za najbolji novi domaći bend, domaći i strani album, događaj, pesmu/singl, spot, film, beletristiku, publicistiku i drugo. 
Glasanje je u toku na adresi http://www.popboks.com/nagrade do 5. februara. Kritičari Popboksa posebno će glasati u kategorijama domaći i strani album, domaći singl, domaći spot, domaći i strani film i najbolji novi bend, a rezultati će biti poznate na dan dodele.

Povezana vest:  Liam Gallagher uz Wonderwall sa glavne bine Exita: “Bilo je MEGA!”(VIDEO)