Overflow-Surprise

MTV premijera: Overflow “ Surprise” u ponedeljak, 28. marta

MTV Premijera donosi u ponedeljak, 28. marta u 20 sati spot “Surprise” poznatog indie punk rock kvarteta Overflow.

Overflow u sastavu: Dado, Nike, Zoki i Žika, jedan je od najuspešnijih sastava na  području Jugoistočne Evrope. Svoje koncertno umeće pokazali na pozornicama Evrope, SAD-a i Kanade, a diskografija ovog benda dostupna je širom sveta. Nakon američko-kanadske turneje 2010. i nastupa na najvećim svetskim festivalima poput South By Southwest u Austinu, Canadian Music Week u Torontu i CMJ Music Marathon u New Yorku i snimanja novog albuma koje je usledilo, Overflow su spremni za nove avanture.

Povezana vest:  Play@Exit konkurs do 5. maja!

„Surprise“ je ljubavna pesma, oda ljubavi kao najvećoj snazi koja pobeđuje sva zla ovog sveta i utočištu u bezumlju savremenog vremena. Pesma ujedno najavljuje i njihov nadolazeći, šesti album naslova “Hit Me”. Album je sniman u renomiranom Studiu 150 u Amsterdamu gde su među ostalima snimali Paul Weller, David Bowie i Bon Jovi. Producent je stari znanac Overflowa – Zlaya Hadžić, koji je radio sa Sonic Youth, Isis, Tortoise i mnogim drugim izvođačima.

Povezana vest:  Kristina Agilera odložila američku turneju

Spot «Surprise» je sniman u Koprivnici, na obalama reke Drave i u podravskoj ravnici i u novom Warehouse Skate Parku u Zagrebu. Reditelj je Andrej Korovljev, direktor fotografije Tamara Cesarec, montažer Tomislav Pavlic, dok je za strip elemente zaslužan Zvonimir Haramija-Hans.